Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! TC Kimlik numarası olanlara duyuru, 40.000 TL ödeme olacak!

Son dakika haberi geldi: Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! TC Kimlik numarası olanlara duyuru, 40.000 TL ödeme olacak! Detaylar...

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! TC Kimlik numarası olanlara duyuru, 40.000 TL ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 3.10.2023 09:24:00

Nakit ihtiyacı olan kişiler için kimlik numarası üzerinden 40.000 TL'ye kadar yeni bireysel kredi verileceği açıklandı. Qnb Finansbank tarafından başlatılan bu yeni kampanya ile birlikte 40.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alacak olan Bireysel müşterilerin kredi puanı uygun olması durumunda ekim ayı sonuna kadar 40.000 TL'ye kadar yeni bir kredi paketinden yararlanarak gelir belgesiz ihtiyaç kredisini alabileceğini söylemek istiyoruz. Qnb Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm bireysel müşteriler için 40 bin TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi ödemesi verecek ve bu Kredi ödemelerinden faydalanarak yeni bir ihtiyaç kredisi kullandırılacaktır.

ACİL İHTİYACINIZA ÇÖZÜM OLACAK YENİ KAMPANYA AÇIKLANDI!

Qnb Finansbank üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak isteyen vatandaşlara banka müşterileri olmaları halinde ihtiyaç kredisi ödemeleri hızlı bir şekilde verilirken nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar içinde 5 dakika içerisinde sonuç verilmektedir. qnb Finansbank ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bu yeni bireysel tüketici kredisi kampanyası 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi kampanyası için Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da başvuru yapmanıza imkan sağlamaktadır.

SMS ATARAK DA HEMEN KREDİ ALACAKSINIZ

Sms ile bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak isteyen kişiler aynı gün içinde Kredi sonucunu öğrenir ve onaylanan krediyi de hesabına yatırarak kullanmaktadır. 50-30 numarasına mesaj atarak Kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler Bu numaraya sadece 11 haneli t.c kimlik numarasını yazarak göndermeleri halinde Kredi başvurusunda bulunabilirler ve ne kadar onay aldıklarını hemen görebilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR