Nakit ihtiyacı olanlar için yeni ödeme: Yarın başlayacak

Nakit ihtiyacı olanlar için yeni ödeme: Yarın başlayacak

Nakit ihtiyacı olanlar için yeni ödeme: Yarın başlayacak
Yayın Tarihi: 13.10.2023 14:27:00

Qnb Finansbank tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası banka müşterisi olan vatandaşlar için kolay bir şekilde verileceği ve hafta sonu olsa bile başvurunun alınabileceği duyuruldu. Qnb Finansbank yapmış olduğu bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için ihtiyaç kredisi olarak 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ve 100.000 TL'ye kadar ise 24 ay vadeli Kredi paketi hazırladı. banka üzerinden hesabınızın olması durumunda şubelere gitmeden başvurularınızı yapabilecek sonucunu görebilecek ve onaylanan tutarı yine banka şubelerine gitmeden kendi Finansbank hesabınıza yatırabileceksiniz.

50000 TL ÖDEME

50.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olanlar için verilecek olan bu ödemelerde özellikle cep telefonu üzerinden mesaj atarak Kredi kullanacak olan vatandaşlara da duyuru paylaşıldı. 50.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacınızın olması halinde başvurunuzu gerçekleştirebilecek bir ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabileceğiniz bu kampanyalara katılarak dilediğiniz zaman kredi işlemlerinizi yapabilir ve 3 dakika içerisinde sonucu öğrenerek hesabınızı ödeme yatırabilirsiniz.

SMS ATIN

50.000 TL kredi için Cep telefonunuz üzerinden sms ile başvuru yapmak istiyorsanız 50-30 numarasını 11 haneli t.c kimlik numaranızı yazarak göndermeniz durumunda Cep telefonunuz üzerinden sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacaksınız. 50.000 TL bireysel kredi kampanyasına katılarak başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirilen bu nakit kredi kampanyasından faydalanacak olan tüm vatandaşlar en yakın banka şubesi üzerinden de işlem yapabilecek ve kredi ödemelerini isterlerse şubelere giderek de hızlı bir şekilde yapabileceklerdir. 18 yaş üzerinde olan vatandaşlar kredi almak istiyorlarsa başvurularını Bu bankanın müşterisi olması halinde İhtiyaç Kredisi olarak hesaplarıma yatırabilecekleri kampanyalara katılabilirler. 1500 ve üzerinde kredi puanı olan vatandaşlar ise daha düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi alabilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR