Nakit ihtiyacı olanlar ödeme yapıldı: TC kimlik ile 15000 TL alındı!

Nakit ihtiyacı olanlar ödeme yapıldı: TC kimlik ile 15000 TL alındı!

Nakit ihtiyacı olanlar ödeme yapıldı: TC kimlik ile 15000 TL alındı!
Yayın Tarihi: 31.07.2023 20:40:00

Garanti Bankası, kendi müşterilerine özel olarak gelir belgesiz 15.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Eğer Garanti Bankası'nda bir hesabınız varsa, internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak hemen 15.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Banka kredi şartlarına uygun olan müşterilere, başvuruları aynı gün içinde onaylanarak kredi ödemeleri yapılacak.

Başvuru yapmak isteyenler, Garanti Bankası'nın internet sitesi üzerinden banka kredi şartlarını öğrenebilirler. Şartlara uygun olan vatandaşlar, acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlayabilir ve aynı gün içinde kredi ödemelerini alabilirler. Başvuru için aynı gün içinde destek kredi başvurusu yaparak, krediyi kendi hesaplarına aktararak kullanabilecekler.

Emekli olan vatandaşlar, eğer maaşlarını Garanti Bankası üzerinden alıyorlarsa ve daha önce kredi kullanmamışlarsa, daha yüksek limitlerde ihtiyaç kredisi alabilirler. Emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıdıktan sonra, banka şubeleri veya bankanın mobil uygulaması üzerinden başvuru yaparak kredi onayı alabilir ve kredi kullanabilirler.

Eğer bir işyerinde sigortalı olarak çalışıyorsanız ve kredi almak istiyorsanız, aynı gün içinde destek kredisi imkanı sunulmaktadır. Son işyerinizde en az 3 aydır çalışıyorsanız ve bankanın belirlediği 1100 ve üzerinde kredi puanına sahipseniz, en yakın Garanti Bankası şubesine giderek veya bankanın mobil uygulaması üzerinden başvurunuzu yaparak 15.000 TL ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR