Nakit isteyenler için emekli olması gerekecek! Emeklilere ek ödeme verilecek!

Nakit isteyenler için emekli olması gerekecek! Emeklilere ek ödeme verilecek!

Nakit isteyenler için emekli olması gerekecek! Emeklilere ek ödeme verilecek!
Yayın Tarihi: 1.10.2023 12:19:00

Kamu bankaları, emekli vatandaşlara özel yeni bir kredi kampanyası başlattı ve bu kampanya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, daha önce 50.000 TL nakit kredi kampanyalarını genişleterek artık emekli vatandaşlara 100.000 TL'ye kadar hemen gelir belgesiz onay verme imkanı sunuyorlar. Bu kampanya, emekli olan vatandaşların kolayca ulaşabilmeleri için sunulmaktadır.

Bu krediler, emekli maaşlarının kamu bankaları üzerinden alınması şartıyla verilmektedir. Başvuru yapan her vatandaş, nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabilir ve bu işlemi şubeye gitmeden internet üzerinden yapabilirler. Kamu bankaları, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, internet bankacılığı uygulamalarının yanı sıra resmi internet sitelerinde bulunan kredi başvuru formu ile başvuruların yapılmasına da izin vermektedir.

Kredi kampanyasının vadeleri de çeşitlilik göstermektedir. 50.000 TL'ye kadar olan krediler için 36 ay vadeli ödeme planı sunulurken, 50.000 TL üzeri krediler için ödeme planı 24 ay olarak belirlenmektedir. Şartları karşılayan tüm emekli vatandaşlar, devlet destekli kredi kampanyası ile düşük faiz oranlarıyla nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Başvurular sırasında dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli husus, daha önce icralık veya avukatlık durumunda olan vatandaşların, önce borçlarını kapatmaları ve ardından en yakın kamu bankasına giderek emekli maaşlarını taşıma işlemlerini gerçekleştirmeleridir. Bu işlemi yapan vatandaşlar, 5 gün içinde kredi kampanyasından faydalanabilirler.

Emekli vatandaşlar, başvuru için banka şubesine gitmelerine gerek kalmadan T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile bankanın internet sitesi üzerinden online başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular hızlı bir şekilde değerlendirilir ve kredi onayı sonucu banka tarafından SMS ve e-posta yoluyla bildirilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR