Nakit isteyenlere ödeme haberi var: Son dakika...

Nakit isteyenlere ödeme haberi var: Son dakika...

Nakit isteyenlere ödeme haberi var: Son dakika...
Yayın Tarihi: 25.06.2023 00:08:00

Nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar, TC kimlik numaraları üzerinden kredi başvurusu gerçekleştirerek, hızlı ve uygun faiz oranlarıyla kredi kullanabilirler. TC kimlik numarasıyla gerçekleştirilecek başvurularda, nakit kredi kullanacak kişilere, bankaların belirlediği politikalar dahilinde hızlı kredi ödemesi sağlanacak.

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, kredi notu yüksek vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, Aralık ayı sonuna kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Denizbank, müşterilerinin hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilmeleri için SMS ile başvuru hizmeti sunuyor. Vatandaşlar, "kredim" yazıp ardından TC kimlik numaralarını yazarak bu mesajı 32 80 numarasına göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler. Başvuruların onaylanması halinde, kredi ödemeleri aynı gün içerisinde yapılabilmektedir. Başvurular aynı zamanda Denizbank'ın resmi internet sitesi üzerinden de yapılabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara, hızlı ve kolay bir başvuru yöntemi sunuyor. Başvuru için, "bireysel" yazıp, TC kimlik numaranızı ve aylık gelirinizi ekleyerek bu mesajı 44 11 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Onaylanan başvurular sonucunda kredi ödemeleri aynı gün içerisinde gerçekleştirilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR