Nando De Colo Fenerbahçe Beko ile Sözleşme İmzaladı! De Colo kimdir, Hangi takımlarda oynadı?

Yıldız basketbolcu Nando De Colo Fenerbahçe Beko'da! Fenerbahçe Beko transferde bombayı patlattı! Nando De Colo Fenerbahçe Beko ile 2 yıllık sözleşme imzaladı! Nando De Colo kimdir, hangi takımlarda oynadı?

Nando De Colo Fenerbahçe Beko ile Sözleşme İmzaladı! De Colo kimdir, Hangi takımlarda oynadı?
Yayın Tarihi: 6.07.2019 11:50:00

Fenerbahçe Beko, ünlü basketbolcu Nando De Colo ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu! Nando De Colo resmen Fenerbahçe Beko'da! Son olarak CSKA Moskova takımında forma giyen ve son sezonunda Euroleague Şampiyonluğu yaşayarak kupayı kaldıran De Colo, Rusya'dan ayrılmayı kafasına koymuştu. Fenerbahçe Beko, elini hızlı tutarak De Colo'yu kaptı.

Fenerbahçe Nando De Colo transferini resmen açıkladı! Avrupa Basketbolunun tanınan, en iyi guardlarından biri olarak lanse edilen Nando de Colo, Fenerbahçe ile Eurolig şampiyonlukları yaşamak istiyor. Nando De Colo, Fenerbahçe ile 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

NANDO DE COLO KİMDİR? FENERBAHÇE, REAL'İN ELİNDEN ALDI! 

Hem Avrupa hem de ABD-NBA'de forma giymeyi başaran önemli basketbolcular arasında yer alan Nando De Colo, 2009 yazında NBA seçmelerine girdi ve 53. sıradan San Antonio Spurs tarafından seçilen isim oldu. Ancak 2009-2012 arasında Valencia'ya transfer oldu. Ardından 2012'de San Antonio ile sözleşme imzaladı ve NBA macerasına atıldı.

Nando De Colo'yu Fenerbahçe Beko'nun yanı sıra Real Madrid'de transfer etmek istiyordu. Yıldız basketbolcu, Real Madrid'i değil Fenerbahçe Beko'yu seçti. Bu seçimde, Fenerbahçe Beko'nun koçu Obradoviç etkili oldu. Öte yandan De Colo'nun İspanya'da öncelikli haklarının Valencia'da olması da Fenerbahçe Beko'nun elini güçlendirdi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR