NBA finalinde Toronto Golden State'i yine yendi! Toronto Golden State serisi 3-1

NBA final serisi Toronto Raptors Golden State Warriors maçlarıyla sürüyor! Dün gece serinin 4. maçı oynandı! Toronto Raptors, Golden State Warriors'a karşı 3. galibiyetini aldı!

NBA finalinde Toronto Golden State'i yine yendi! Toronto Golden State serisi 3-1
Yayın Tarihi: 8.06.2019 13:24:00

NBA'de bu sezon kim şampiyon olacak? Uzun yıllardır şampiyonluğu bırakmayan Golden State Warriors'un tahtı sallanıyor! Toronto Raptors, final serisinde Curry'li Thompson'lu Golden State Warriors'a karşı 3-1 öne geçti! Serinin 4. maçı dün gece TSİ 04.00'da oynandı ve maçı Toronto Raptors 105-92 kazanarak tarih yazdı! 

Dün gece oynanan serinin 4. maçı Curry'nin açılışıyla başladı. Tarihin en iyi şutörleri arasında gösterilen Curry maça hırslı başladı ve takımını ateşledi. İlk periyot da Golden State'in 23-17 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü kısmen elinde bulunduran Toronto Raptors, Klay Thompson'a engel olamadı ve devreye 46-42 geride girdi. 


Üçüncü periyotta iki takımın karşılıklı sayılarıyla heyecan dolu anlar yaşandı. Toronto, 3. periyotta ipleri tamamen eline aldı ve skoru 79-67'ye taşıyarak Golden State için işleri iyice zora soktu. Son çeyrekte Toronto skoru korumasını bildi ve maçı 105-92'ye getirerek seride büyük avantaj sahibi oldu! Serinin 5. maçı 11 Haziran gecesi Toronto'nun ev sahipliğinde oynanacak.

TORONTO ŞAMPİYON MU OLACAK?

NBA'de Son yılları domine eden Golden State Warriors, bu sezon şampiyonluğu Toronto Raptors'a kaptırmaya çok yakın! Yıldızlar karması olmasına karşın Toronto'ya karşı koyamayan Golden State Warriors'ın seriyi burdan çevirerek şampiyon olması ise bir mucize olacak! 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR