NBA'in Efsane Basketbolcusu Kobe Bryant Öldü mü? Nasıl ve Nerede Öldü? Kaza Nasıl Oldu?

NBA'in dünyaca ünlü basketbolcusu Kobe Bryant'tan çok üzücü bir haber geldi. Efsane basketbolcunun bir kazada öldüğü haberleri hızla yayıldı. Peki NBA'in efsane basketbolcusu Kobe Bryant gerçekten öldü mü? Nasıl ve nerede öldü? Söylendiği gibi helikopter kazası mı?

NBA'in Efsane Basketbolcusu Kobe Bryant Öldü mü? Nasıl ve Nerede Öldü? Kaza Nasıl Oldu?
Yayın Tarihi: 26.01.2020 22:43:00

NBA'in dünya yıldızı, ülkemizde de çok sevilen bir basketbolcu olan Kobe Bryant'tan çok kötü haber geldi. Kobe Bryant maalesef vahim bir helikopter kazası sonrası yaşamını yitirdi. 

Edinilen bilgilere göre Kobi Bryant'ında bulunduğu helikopterin yanarak düştüğü ve en az 5 kişinin hayatını kaybettiği söyleniyor.



Kobe Bryant 41 yaşındaydı. Los Angeles Lakers'da uzun yıllar basketbol oynayan Bryant ülkemizde de en çok sevilen basketbolcular arasındaydı.

Kobe Bryant Nerede Öldü?

Kobe Bryant'ın ölümü Calabasas'da meydana geldi.

Kobe Bryant Nasıl Öldü?

Kobe Bryant eskiden beri helokopterle çok fazla seyahet eden bir basketbolcuydu. En az 3 kişi olduğu düşünülen bir ekiple seyahat esnasında helikopteri bilinmeyen bir sebeple yanarak aşağıya düştü.

Acil Durum Koduyla Yardım İstediler

Rapora göre acil durum personeli hemen karşılık verdi. Ancak helikopterden kimseye canlı ulaşılamadı.



Los Angeles Times: "Yanarak Sisli Bir Bölgeye Düştü"


Los Angeles Times'ın haberine göre Las Virgenes Road, Agoura Yolu güneyinde yakın bir helikopter kazası meydana geldi. Helikopter Calabasas'ın yukarısındaki sisli bir tepeye düştü ve düştükten sonra hemen alev aldı.

Acil Servis Personelleri Yangın Sönene Kadar Uçağa Yaklaşamadı

Los Angeles Şeriflerinden birinin yapmış olduğu açıklamaya göre helikopter yere düşer düşmez alev aldı. İtfaaiye ve sağlık personeli olay yerine gelse de yangın sönene kadar müdahale yapılamadı. Bu süreçte maalesef 5 kişi yaşamını yitirdi. Ve bunu Los Angeles İlçe Şerifi doğruladı.

Kobe Bryant Helikopterle Seyahati Çok Kullanıyordu

Kobi Bryant'ın Los Angeles Lakers'la geçirdiği kariyeri boyunca çok fazla özel helikopterini kullandı. Tüm tanıdıkları Kobi Bryant'ın Los Angeles Lakers kariyeri boyunca çok fazla helikopter kullandığını söyledi.

Kobe Bryant'ın Ailesi

Kobe Bryant'ın eşi Venessa Bryant ve dört kızı vardı. Kızlarının isimleri Gianna, Natalia, Bianca ve Capri'ydi.



Kobe Bryant'ın Ailesi Helikopterde Değildi

Edinilen bilgilere göre Kobe Byrant'ın eşi Venasse ve dört kızı Gianna, Natalia, Bianca ve Capri helikopterde değildi.

Tüm Zamanların En İyilerindendi

Kobe Byrant hayatı, yaşamı ve kariyeriyle birçok belgesele, kitaba konu olmuş dünyaca efsane bir isim dersek abartmış olmayız. Hayatı ve yaşamı birçok başarı hikayesiyle dolu. Defalarca NBA All-Start'a seçildi. Los Angeles Lakers'tan emekli olunca numarasını da emekliye ayırdılar.

NBA'in ALL Time puanlama listesine göre dördüncü oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR