Neler Oluyor Hayatta sunucusu Hakan Ural kimdir? Kaç yaşında

Geçtiğimiz haftalarda Tv8'de sunduğu Gel Konuşalım adlı programdan ayrılan Hakan Ural'ın yeni programı bu sabah başladı. Seda Akgül ile sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında gündeme dair her şeyi konuşan Hakan Ural kimdir? Evli mi? Kaç yaşında? her yerde aranıyor.

Neler Oluyor Hayatta sunucusu Hakan Ural kimdir? Kaç yaşında
Yayın Tarihi: 7.10.2019 01:51:00

Neler Oluyor Hayatta sunucusu Hakan Ural kimdir? Kaç yaşında? Evli mi? Hakan Ural Instagram hesabı arama motorunda aranmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda Gel Konuşalım'dan ayrılan ve yeni bir program yapacağını duyuran Hakan Ural bu sabah Neler Oluyor Hayatta ile ekranlara geri döndü. Bundan sonra hafta içi her gün 09:00- 11:00 arasında Neler Oluyor Hayatta programıyla izleyicilerin karşısına çıkacak olan Hakan Ural'ın hayatı çok merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu detaylarıyla ele aldık. 



NELER OLUYOR HAYATTA SUNUCUSU HAKAN URAL KİMDİR? EVLİ Mİ

7 Ekim pazartesi itibariyle Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu olan Hakan Ural, 1967 İstanbul doğumludur. Babası Selçuk Ural'dır. Zor bir çocukluk geçiren Hakan Ural, üniversiteyi bitirir bitirmez Sibel Can ile evlendi. Genç yaşta baba olan Ural, o dönem emlakçılık yaptı.


Engin Can ve Melisa adından iki çocuğu olan Hakan Ural 1999 yılında Sibel Can'dan boşandı. Ardından oyunculuk yapmaya başladı ve birçok filmde rol aldı. 2002 yılında Ezgi Can ile evlenen Ural'ın bu evliliğinden de Gisella adında bir kızı oldu. 



4 yıldır Tv8 ekranlarında hafta içi her sabah yayınlanan Gel Konuşalım adlı programda sunuculuk yapan Hakan Ural 2019 Eylül'ünün son haftalarında programdan ayrıldı ve Kanal D ekranlarına transfer oldu. Seda Akgül ile Neler Oluyor Hayatta programını sunmaya başladı. @hakanuralofficial adıyla Instagram hesabı olan Ural hesabını oldukça aktif kullanıyor.

Hakan Ural'ın rol aldığı yapımlar:
* Mavi Yolculuk - 1986
* İpsiz Recep (Dizi) - 2008
* Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi - 2009
* Araf Zamanı - 2012
* Kod Adı K.O.Z - 2014




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR