Neslican Tay bu kez başaramadı kansere yenik düştü! Neslican Tay kimdir? Kaç yaşında

Bir süredir kanserle mücadele eden ve daha önce bu hastalığı yenen Neslican Tay, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Durumu oldukça ağır olan Neslican'dan acı haber dakikalar önce geldi. Bu akşam hayata gözlerini yuman Tay sevenlerini yasa boğdu. Peki Neslican Tay kimdir? Kaç yaşında?

Neslican Tay bu kez başaramadı kansere yenik düştü! Neslican Tay kimdir? Kaç yaşında
Yayın Tarihi: 20.09.2019 22:34:00

Neslican Tay öldü mü?Neslican Tay kimdir? Neslican Tay kaç yaşındaydı? Ne kanseriydi? arama motorunda aranıyor. Sosyal medyada mücadele ettiği hatta bir bacağını kaybetmesine vesile olan kanser hastalığıyla herkese umut olan ve savaşmaktan vazgeçmeyen Neslican Tay dakikalar önce hayata gözlerini yumdu. 

4. kez yakalandığı kanser ile mücadele eden Neslican Tay bu kez direnemedi ve yaşam savaşını ne yazık ki kaybetti. Bir süredir tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakımında olan Tay, bu kez kansere yenik düştü. 

Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nden yapılan açıklamada“Neslican Tay kızımız 6 Eylül 2019 tarihinde uzun süredir mücadele ettiği ‘yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümör’e bağlı artmış olan semptomları nedeniyle hastanemize müracaat etmişti. Durumunun ağırlaşması üzerine 15 Eylül Cumartesi günü yoğun bakıma alınmıştı. Ancak süreç içerisinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle 20 Eylül 2019 saat 22.20’de kendisini kaybettik. Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabırlar dileriz” denildi. 



NESLİCAN TAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA


1998 Bursa'da doğumlu olan Neslican, ilköğretim ve lise eğitimini Rize'de tamamladı. Fen lisesinde eğitim alan genç kız, üniversite sınavına 2 hafta kala kanser olduğunu öğrendi. Hemen tedavi görmesi gerektiği için eğitimne ara veren Neslican Tay kanserle mücadele ederken üniversiteyi kazandı. Bahçeşehir Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi gördü.

2018 yılında kanser yüzünden bir bacağını kaybeden Neslican, kendisine "Demir Kadın" demeye başladı. Ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve çektiği videolar ile bu hastalıkla mücadele eden herkese umut olan Neslican, dördüncü kez kansere yakalandı. 

15 Eylül 2019 tarihinde yoğun bakıma kaldırılan Neslican Tay, ne yazık ki 20 Eylül gecesi hayata gözlerini yumdu.

ÖLÜMÜYLE HERKESİ YASA BOĞDU

Neslican Tay'ın son göderisinin altına taziye mesajları yağarken, Akasya Aslı Türkmen Tay'a, "Dünyalar güzeli, ışıklı kız. Bize kalıcı hiçbir şeyin olmadığını ama ne olursa olsun anı yaşamak gerektiğini öğretmek için geldin. Ani oldu gidişin. Kendin gibi nura kavuştun. Sonsuzlukta buluşmak üzere. Gülen gözlerinden öperim." diyerek veda etti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR