Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisinde tozu dumana katmaya geliyor

Fox TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin 53. bölümünde Nesrin Cavadzade diziden ayrılmıştı. Fakat sonrasında Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'ya transfer olacağı söylendi. Bu iddialar daha kuvvetlendi. Peki Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisinde tozu dumana katmaya mı geliyor? İşte detaylar...

Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisinde tozu dumana katmaya geliyor
Yayın Tarihi: 8.01.2019 12:35:00

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Bizim Hikaye son olarak 53. bölümüyle ekranlara gelmiş ve dizinin sevilen karakteri Tülay'a hayat veren Nesrin Cavadzade diziden ayrıldı. 

Nesrin Cavadzade'nin diziden neden ayrıldığını kimse anlayamadı ama bu olay Bizim Hikaye severleri bir hayli üzdü.

Fakat sonrasında Nesrin Cavadzade için şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'nin Fox TV'nin diğer bir dizisi Yasak Elma'ya transfer olacağı söylendi. Hatta bu iddialar daha da kuvvetlendi.

Yeni iddialara göre Nesrin Cavadzade, sezon arasından sonra Yasak Elma dizisine dahil olacak. 




Henüz ne Nesrin Cavazade'den ne de Med Yapım'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi ancak izleyicileri heyecanlandıran iddialara göre Nesrin Cavadzade, ortalığı karıştıracak bir karakter olarak Yasak Elma dizisine dahil olacak.

Bizim Hikaye’den ayrılışı hala konuşulan Nesrin Cavadzade, yeni iddialara göre Yasak Elma dizisinde Halit’in karısı Yıldız ve eski karısı Ender’in yeni düşmanı olacak.

Bizim Hikaye’de canlandırdığı Tülay karakterinin ardından Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma dizisinde ters köşe yapması bekleniyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR