Netflix bombayı patlattı! Elite dizisinin 2. sezon çekimleri başladı

Netflix'in Ekim ayında ilk sezonuyla görücüye çıkan ve çok beğenilen gençlik dizisi Elite'den güzel haber geldi. Elite dizisinin 2. sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. İşte Elite 2. sezonuyla ilgili tüm detaylar...

Netflix bombayı patlattı! Elite dizisinin 2. sezon çekimleri başladı
Yayın Tarihi: 28.01.2019 15:19:00

Netflix’in sevilen dizisi Elite’in 2. sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. 

İşçi sınıfından gelen üç gencin  İspanya’da seçkin bir okula kaydolmasından sonra, onlar ve zengin öğrenciler arasında yaşanan çatışmayı ve sebep oldukları cinayeti konu edinen Elite dizisi, Ekim ayında yayınlanan ilk sezonuyla Netflix’in en popüler uluslararası dizileri arasına girmeyi başarmıştı.

Elite 2. sezon çekimlerinin başladığını duyurmak için kısa bir tanıtım videosu yayınlayan Netflix, Elite dizisinin 2. sezonuna dahil olacak yeni oyuncuların adlarını da açıkladı.

Elite 2. sezonda karşımıza çıkacak yeni isimler: Jorge Lopez (Soy Luna, Violeta), Georgina Amorós (Bienvenidos a La Familia, Vis a Vis) ve Claudia Salas (La Peste) olacak. Elite 2. sezonda ayrıca Silvia Quer (Bajo sospecha, Velvet, Febrer) de yönetmen koltuğuna oturacak ve ilk sezonu yöneten Ramón Salazar (La enfermedad del domingo, Tres metros sobre el cielo) ile Dani de la Orden’e (El Mejor Verano de mi vida, El pregón) eşlik edecek.



Elite 2. sezon heyecanla bekleniyor


Elite ilk sezonda tanıdığımız isimleri de Elite 2. sezonda izlemeye devam edeceğiz. 

Miguel Herrán, Jaime Lorente, Itzán Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani, Álvaro Rico, Omar Ayuso ve Danna Paola, Elite 2. sezonda dönecek isimler arasında yer alıyor.

Elite 2. sezon sekiz bölümden oluşacak ve dizi ilk sezonda olduğu gibi 4K formatta çekilecek.

İspanyol senaristler Carlos Montero ve Darío Madrona’nın imzasını taşıyan Elite dizisinin 2. sezonda da yürütücü yapımcılığını Zeta Audiovisual üstlenecek.

Elite 2. sezon fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR