Netflix bombayı patlattı! The OA ikinci sezonuyla 22 Mart'ta geri dönüyor

2016'da ilk sezonu yayınlandıktan sonra adeta sırra kadem basan Netflix'in çok sevilen dizisi The OA ikinci sezonuyla 22 Mart'ta geri dönüyor. İşte detaylar...

Netflix bombayı patlattı! The OA ikinci sezonuyla 22 Mart'ta geri dönüyor
Yayın Tarihi: 28.02.2019 11:20:00

Brit Marling ve Zal Batmanglij tarafından yaratılan ve 2016’da yayın hayatına başlayan Netflix'in bilimkurgu dizisi The OA, 16 bölüm süren ilk sezonunun ardından yaklaşık 3 yıldır adeta sırra kadem bastı. Hal böyle olunca The OA 2. sezon merak edilmişti. Ancak Netflix dün gece müjdeli haberi verdi.

İlk sezonu 16 bölüm süren The OA dizisi, yedi sene önce kaybolduğunda gözleri görmeyen, kör bir kadın olan Prairie Johnson'ın, yıllar sonra gözleri düzelmiş bir şekilde ortaya çıkışının gizemli hikayesini anlatıyordu.

Dizinin yaratıcılarından Batmanglij, The OA 2. sezonun biraz daha suç üzerine olduğunu söyledi. 



The OA 2. sezonda, sırra kadem basan Michelle Vu’yu bulma görevini üstlenen özel dedektif Karim Washington ile karşılacağız. 


Karim, Michelle’in akıbeti ve başka çocukların da kaybolmasıyla bağlantılı Nob Hill’deki bir evle ilgili gizemi çözmeye çalışırken yolu OA ile kesişiyor. 

Bu esnada, diğer boyutta, OA’in hikayesini ve anlattığı akıl almaz gerçekliklerin arkasında yatanları anlamak üzere BBA, Angie ve çocuklar bir maceraya atılıyor.

2. sezonu 8 bölümden oluşna The OA dizisi için heyecan şimdiden dorukta...

The OA 2. sezonuyla 22 Mart Cuma günü Netflix'te...

İşte The OA 2. sezon tanıtımı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR