Netflix'te Beren Saat rüzgarı esecek

Uzun süredir ekranlarda görmeye hasret kaldığımız Beren Saat, Netflix imzalı yeni bir dizinin başrolünde yer alacak.

Netflix'te Beren Saat rüzgarı esecek
Yayın Tarihi: 21.11.2018 11:45:00

Netflix’in Türkiye’den çıkan ilk orijinal dizisi, 14 Aralık’ta yayınlanacak olan The Protector (Hakan: Muhafız) için nefesler tutulmuşken yeni bir sürpriz daha geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden ikinci orijinal dizinin yolda olduğu müjdesini veren Netflix Türkiye, dizinin başrolu için de Beren Saat'le anlaştı.

The Crown’da Kraliçe Elizabeth, House of Cards’ta Claire Underwood, Maniac’ta Annie, La Casa de Papel’de Tokyo, GLOW’da Ruth Wilder ve Marvel’s Jessica Jones’ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi Netflix yapımlarının güçlü kadın kahramanları birbirinden farklı hikayeleriyle izleyenlere ilham veriyor; seyircilerde hayallerinin peşinden koşma isteği uyandırıyor.

Netflix'in Güçlü Kadınları Arasına Hoşgeldin Beren Saat!

"Netflix'in Güçlü Kadınları Arasına Hoşgeldin Beren Saat!" sözleriyle anons edilen Beren Saat, uzun süredir ekranlardan uzaktı.


Netflix’in ikinci Türk orijinal dizisinde TV ve sinema dünyasının en sevilen isimlerinden Beren Saat başrolde olacak! Netflix’in Beren Saat’li yeni dizisi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşacak.

Peki Beren Saat nasıl bir yapımla karşımıza çıkacak, hangi karaktere hayat verecek merakla bekliyoruz...






 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR