Netflix'ten son dakika kararı! Abonelikleri iptal edilecek

Netflix, almış olduğu son dakika kararıyla ödeme yapmasına rağmen platforma giriş yapmayan kullanıcıların aboneliklerinin iptal edileceğini açıkladı. Netflix'in pasif kullanıcıları tespit edebilmek için yeni bir sistem üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Netflix'ten son dakika kararı! Abonelikleri iptal edilecek
Yayın Tarihi: 15.06.2020 21:52:55

Dünyanın en fazla tercih edilen dizi-film platformları arasında bulunan Netflix, platforma üyeliği olmasına karşın aktif olmayan kullanıcıların aboneliklerinin iptal edileceğini açıkladı. Haberport.com’da yer alan son dakika habere göre düzenli ödeme yapmalarına karşın içerikleri görüntülemeyenlerin abonelikleri oluşturulan sistemle sonlandırılacak.

Netflix’in almış olduğu bu karara göre pasif kullanıcılar tespit edilecek ve platforma 1 yıl boyunca giriş yapmayan kullanıcılar aboneliğine devam edip etmediği sorusunu yanıtlayacak. İletilen soruya yanıt gelmemesi durumunda kullanıcının aboneliği iptal edilecek. Haberport haber sitesinde yer alan güncel habere göre Netflix bu sistemle hizmetlerden faydalanmayan kullanıcıların boşa para ödemesini engelleyecek.

10 ay içerisine üye olarak izleme tercihlerine yeniden ulaşabilecekler

Firmanın yapmış olduğu son dakika açıklamasına göre Netflix’te istenen son şeyin kullanılmayan bir şeye ödeme yapılması olduğu ifade edildi. Bu süreçte hesapları kapatılmasına karşın Netflix hesabını yeniden kullanmak isteyen abonelere pek çok yeni kolaylık sağlanacağı belirtildi. Buna göre aboneliği iptal edilen kullanıcılar 10 ay içerisine yeniden üye olmaları durumunda favori, profil ve izleme tercihlerini tekrar görüntüleyebilecek.

Kaynak : https://haberport.com/teknoloji/netflix-pasif-kullanicilarin-uyeliklerini-iptal-ediyor-h40246.html




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR