Netflix'ten yeni belgesel serisi geliyor! Our Planet çok yakında Netflix'te

Netflix, hafızalara kazınacak yeni belgesel dizisi Our Planet (Gezegenimiz)'in ilk fragmanını yayınladı. Our Planet çok yakında Netflix'te...

Netflix'ten yeni belgesel serisi geliyor! Our Planet çok yakında Netflix'te
Yayın Tarihi: 6.02.2019 11:45:00

Dünyanın en çok izlenen internet platformu olan Netflix yeni projelere doymuyor. Super Bowl etkinliğinde yeni projelerini duyuran Netflix, belgesel dizisi müjdesi verdi.

Netflix yeni belgesel dizisi Our Planet(Gezegenimiz)'in ilk tanıtımını yayınlandı.

Doğa belgesellerinin vazgeçilmez ismi Sir David Attenborough’un seslendirdiği Our Planet, ödüllü Planet Earth ve Blue Planet belgesellerinin yönetmeni Alastair Fothergill’in başında olduğu Silverback Films ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği (WWF) iş birliği ile hayata geçirildi.

Daha önce hiç görülmemiş dünya görüntülerini ekranlara taşıyacak Our Planet (Gezegenimiz) belgeseli 8 bölümden oluşuyor.

Our Planet(Gezegenimiz) tüm dünyada aynı anda 5 Nisan 2019'da Netflix ekranlarında olacak.


İşte Our Planet(Gezegenimiz)'in ilk tanıtımı:



Our Planet (Gezegenimiz) hakkında

Sir David Attenborough tarafından seslendirilen Our Planet (Gezegenimiz), ödüllü Planet Earth ve Blue Planet belgesellerinin yönetmeni Alastair Fothergill’in başında olduğu Silverback Films ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği (WWF) iş birliği ile hayata geçiriliyor.

Dünyanın en değerli canlı türlerini ve en hassas yaşam alanlarını gösterirken, 4K kamera teknolojisiyle daha önce hiç görülmemiş dünya görüntülerini ekranlara taşıyacak Our Planet (Gezegenimiz) belgeseli 8 bölümden oluşuyor.

Dört yılda tamamlanan Our Planet (Gezegenimiz) çekimleri, 600 kişiden fazla bir ekiple dünyanın tüm kıtalarını kapsayan 50 ülkede, 3500 günden fazla sürdü.

Our Planet (Gezegenimiz), Kuzey Kutbu'nun uzak ve vahşi doğasından gizemli derin denizlere, Afrika'nın uçsuz bucaksız manzaralarından Güney Amerika'nın çeşitli ormanlarına kadar dünyanın dört bir yanındaki zengin habitat çeşitliliğine odaklanıyor.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR