Nihat hatipoğlu soru soran tıp öğrencisi kim nerede okuyor programın tamamı

Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında sorulan bir soru gündem oldu! Tıp öğrencisi bir kız, Ameliyat sırasında ameliyatı bırakıp namaz kılmak daha mı fazla sevap? diye sordu. Soruyu soran tıp öğrencisi araştırılıyor. Sizler için hazırladık...

Nihat hatipoğlu soru soran tıp öğrencisi kim nerede okuyor programın tamamı
Yayın Tarihi: 1.06.2019 14:28:00

Nihat Hatipoğlu'nun ATV ekranlarında yayınlanan Sahur programında seyircilerden gelen bir soru dikkatleri çekti. Tıp Fakültesinde okuyan genç bir kız öğrenci "Hocam ameliyat sırasında namaz vakti gelse, ameliyatı bırakıp namaz kılmak daha fazla sevap değil mi?" sorusunu sordu. Bu soru bir anda sosyal medyanın gündemine girmeyi başardı.

Sosyal medyada birçok kullancı "Hocam ameliyat sırasında namaz vakti gelse, ameliyatı bırakıp namaz kılmak daha fazla sevap değil mi?" sorusuna eğlenceli tepkiler verirken kimileri de gereksiz bir soru olduğu olduğunu savundu. 

NİHAT HATİPOĞLU SORUYA NE CEVAP VERDİ?


Nihat Hatipoğlu gelen soru karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşasa da ameliyat esnasında hastanın bırakılamayacağını, namazın kaza edilmesi gerektiğini dile getirdi. 



Nihat Hatipoğlu'na soruyu soran genç Tıp fakültesi öğrencisi de sosyal medyanın gündemine girmeyi başardı. Şu anda öğrencinin kim olduğuyla ilgili bir bilgi bulunmuyor. Sosyal medya bir anda Tıp fakültesi öğrencisinin sorduğu bu soruyla doldu.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR