Nöbet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Bomba gibi bir dizi geliyor

Pana Film'in yeni dizisi Nöbet'in geçtiğimiz haftalarda çekimleri başlamıştı. Dün gece de Nöbet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Herkesin merak ettiği Nöbet dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Nöbet çok yakında Show TV'de...

Nöbet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Bomba gibi bir dizi geliyor
Yayın Tarihi: 16.01.2019 09:37:00

Necati Şaşmaz’ın patronu olduğu Pana Film’in yeni projesi Nöbet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan Nöbet dizisi Show TV'de ekranlara gelecek...

​Yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Nöbet dizisinin yönetmen koltuğunda, Necati Şaşmaz ve Gökhan Erkut oturacak.

Başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt, Gökhan Gencebay, Kürşat Alnıaçık ve İpek Karapınar'ın paylaştığı Nöbet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.



Nöbet’in yayınlanan ilk fragmanı büyük beğeni topladı. Jandarma Binbaşı Barış Kalender’in (Yurdaer Okur) içtima sırasında askerlere, “Hepimiz vatan için gerekirse can vermeye hazır nöbete devam edeceğiz!” sözleri dikkat çekiyor. İzleyenleri hem duygulandıran hem de gururlandıran fragman Nöbet dizisinin heyecan ve aksiyon dolu hikayesinden ipuçları veriyor.


Merakla beklenen Nöbet dizisi için Antalya'da yeni bir kasaba inşa edildi. Nöbet dizisinin çekimlerinde karakol olarak kullanılan eski binaya 100 kişilik yatakhane, yemekhane ve eğitim alanları yapıldı.

Ayrıca çekimlerde kullanılması için askeri araçlar, helikopter ve askeri teçhizatlar temin edildi. Sadece kamera arkasında 200 kişinin çalıştığı Nöbet dizisinin Antalya Elmalı’da çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Pana Film imzalı Nöbet dizisi çok yakında Show TV'de ekranlara gelecek...

İşte Nöbet dizisinin ilk fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR