Nostaljinin Modern Yorumu: ATİYE MEYHANE

Bir ay önce Nişantaşı Atiye sokakta açılan Atiye Meyhane’den eğlence sesleri yükseliyor. Mekan Nişantaşı’nın ilk ve tek yeni nesil meyhanesi olarak, farklı konsepti ile dikkatleri üzerine topladı.

Nostaljinin Modern Yorumu: ATİYE MEYHANE
Yayın Tarihi: 30.10.2017 14:31:00

Atiye Meyhane’den içeri adım attığınızda Zeki Müren, Ajda Pekkan, Sezen Aksu ve Tarkan gibi değerli sanatçıların grafitlilerinin yer aldığı duvarlar ilgi çekiyor. Sade bir tasarım dili olan mekanın samimi ve sıcak atmosferi sizi kucaklıyor. Ayrıca ufak bir nostalji köşesi bulunan mekanda gramafon başında rakınızı yudumlamak ayrı keyif verici.

Haftanın yedi günü açık olan Atiye Meyhane, 17.00’de kapılarını açıyor. Şehrin göbeğinde beş rakısı sevenlerin tercihi oluyor.

Meyhane denince akla gelen fasıl şenliğini dj performansıyla modernize eden mekanın 90’lar pop listesi oldukça eğlenceli. Set başında Hakan Çaylan’ın bulunduğu Atiye’de müzik ritmi 22.00’den sonra yükselmeye başlıyor ve gece 01.00’e kadar hız kesmeden devam ediyor.

Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim, pazar günleri düzenlenen slow geceleri ve çarşamaba günleri istek geceleri büyük ilgi görüyor.




İşletmeciliğini Alican Çifci, Şahin Şencan ve Melih Katipoğlu’nun yaptığı mekanın menüsünden bahsetmemek olmaz. Her birinin ayrı lezzetli olduğu 35 çeşit mezesi bulunuyor. Ana yemeklerde ise kırmızı ve beyaz et ızgara seçenekleri yer alıyor.  

Ara sıcaklarda favoriler arasında yer alan ‘Karides Mantı’ ve ‘Ahtapot Tandır’ı denemeden çıkmayın derim.  

Son olarak Atiye Meyhane’ye rezervasyon için (0531) 775 79 71 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 

 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR