NTC Medya'nın yeni dizisi Zengin ve Yoksul'un çekimleri başladı

Başarılı dizilere imza atan NTC Medya'nın hazırladığı yeni dizi Zengin ve Yoksul'un çekimleri bugün başladı. İşte detaylar...

NTC Medya'nın yeni dizisi Zengin ve Yoksul'un çekimleri başladı
Yayın Tarihi: 1.03.2019 15:17:00

Bu sezon için hazırladığı Can Kırıkları dizisiyle büyük hüsran yaşayan NTC Medya, yeni dizisi Zengin ve Yoksul için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Cast çalışmaları henüz tamamlanmayan dizinin adı ilk Yoksul Akraba olarak belirlenmişti. Ancak sonrasında dizisinin adı Zengin ve Yoksul olarak kesinleşmişti.

Hatice Meryem ile Yelda Eroğlu'nun senaryosunu yazdığı Zengin ve Yoksul dizisinin yönetmen koltuğunda son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde görev alan Deniz Yorulmazer oturuyor.

Zengin ve Yoksul dizisinin başrollerini Binnur Kaya (Berrin), Osman Sonant (Yavuz Erdemli), Evrim Solmaz (Meral Erdemli), Elif Doğan (Aleyna Erdemli), Eren Hacısalihoğlu (Avukat Aziz), Damla Colbay(Aysel) ve Gülcan Arslan (Nihal) paylaşacak.




Dizide güzel kuzeni Meral, oldukça varlıklı olan Erdemli ailesine gelin giden Berrin'in kötü kaderine karşı verdiği mücadelenin etkileyici öyküsü ekrana taşınacak.

Zengin ve Yoksul'un çekimlerinin başladığını dizinin yönetmeni Deniz Yorulmazer, sosyal medya hesabından "Yolumuzun uzun ve açık olması dileğiyle" notunu düşerek paylaştı.

Zengin ve Yoksul çok yakında ekranlarda olacak...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR