O bankadan 18 bin 400 TL emekli ödemesi başladı! Tarih 1-31 Aralık

O bankadan 18 bin 400 TL emekli ödemesi başladı! Tarih 1-31 Aralık

O bankadan 18 bin 400 TL emekli ödemesi başladı! Tarih 1-31 Aralık
Yayın Tarihi: 1.12.2023 18:17:00

QNB Finansbank, emekli müşterilerini düşünerek sunduğu avantajlı kredi kampanyalarıyla adından söz ettiriyor. Yeni kampanyasıyla 18.400 TL'ye kadar kredi imkanı sunan Finansbank, emeklilere özel tasarlanmış hizmetleriyle müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak adına kaliteli ve hızlı çözümler sunan Finansbank, diğer bankalardan ayrılarak emekli müşterilerine özel harika kredi hizmetleri sunuyor.

Finansbank, emekli müşterilerine özel tasarladığı kredi paketi ile nakit ihtiyaçlarını en kolay ve hızlı şekilde karşılamalarına olanak tanıyor. Bu yenilikçi hizmet anlayışıyla, emekliler finansal konularda rahat bir nefes alıyorlar.

Finansbank Emekli Kredisi, emekli müşterilere özel olarak tasarlanmış bir kredi paketidir. Bu paket, müşterilere ihtiyaçlarına uygun olarak sunulur ve kredi kullanımını etkili bir şekilde destekler.Banka, emekli müşterilere özel olarak sunduğu krediyle birlikte 3.500 TL maaş alanlara 4.800 TL promosyon imkanı sağlıyor. Maaş miktarı, promosyon tutarının belirlenmesinde kritik bir faktör olarak öne çıkıyor. Ayrıca, 10.000 TL ve üzeri maaş alan müşterilere yaklaşık 8.400 TL gibi avantajlı bir ödeme yapılıyor.

Finansbank, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla emekli müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, banka müşterilerine sadece kredi değil, aynı zamanda güven ve destek de sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR