O kişilere en az 240 TL fazla maaş ödenecek! İşte Cumhurbaşkanı’nın açıklaması

Milyonlarca emekli vatandaşımız için birbirinden farklı destek ödemeleri yapılmasıyla beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Milyonlarca vatandaşımız için sunulan fırsatlar karşısında yapılan açıklamalar üzerine ikinci promosyon ödemeleri emekliler için zamlı olarak verilme kararı alındı.

O kişilere en az 240 TL fazla maaş ödenecek! İşte Cumhurbaşkanı’nın açıklaması
Yayın Tarihi: 6.09.2020 10:48:00

Milyonlarca emekli vatandaşımız için birbirinden farklı destek ödemeleri yapılmasıyla beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Milyonlarca vatandaşımız için sunulan fırsatlar karşısında yapılan açıklamalar üzerine ikinci promosyon ödemeleri emekliler için zamlı olarak verilme kararı alındı. Aynı zamanda emekliler için her iki bayramda da ikramiye ödemeleri yapılması ile beraber emekli vatandaşlarımız için destek olunmaktadır. Emekliler vatandaşlardan tarafından oluşturulan talepler kapsamında milyonlarca vatandaşımız ek ödeme yapılması ile ilgili gündemimizde ki yerini almaktadır. Gelen son dakika haberleri kapsamında emekliler için ek ödeme yapılma kararının alınması ile beraber 240 TL ek ödeme yapılacağı bildirilmektedir. Ek ödemenin emekli bireyler için büyük fırsatlar sunulmasıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmesi ile beraber ön plana çıkmaktadır.

Emekliler için müjdeli haberin gelmesinin ardından milyonlarca emekli vatandaşımız için ek ödemelerin yapılacağı açıklanması ile beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Ek ödeme talebinde bulunan vatandaşlarımız özellikle pandemi süreci içerisinde rahat bir nefes alabilmek için bu fırsatları değerlendirerek geçimlerini sürdürmeye çalışmaktadırlar. Emekliler için gelirlerinde artış sağlamak amacıyla oluşturulan pek çok destek ödemeleri bulunmaktadır. En az 240 TL ek ödeme yapılacağı bildirilmesiyle birlikte dikkatleri üzerine çekmektedir. İşte konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar…

EMEKLİLİK İÇİN BÜYÜK MÜJDELİ HABER! EK ÖDEME KABUL EDİLDİ!

Emekli bireyler tarafından oluşturulan talepler sonrasında milyonlarca vatandaşımız için ek ödemenin yapılacağı bildirilmesiyle birlikte dikkatleri üzerine çekmektedir. Emeklilerin gelirlerinde 2020 yılı içerisinde bir hayli artış göstermesiyle birlikte şanslı oldukları dönem içerisinde olmaktadırlar. 2020 yılı içerisinde hem promosyon ödemeleri hem bayram ikramiyeler hem Temmuz ayı zamları bir araya gelmesi ile beraber 3 ödemeyi birden alma olanağına sahip olmuşturlar. Aynı zamanda yapılan açıklamalar dahilinde emekli maaşının tutarına göre belirlenecek ek ödemelerin gerçekleşeceği açıklanması ile maaşlarınıza en az 240 TL ek ödemenin yapılacağı açıklandı.


Emekli bireyler gelirlerinde artış gelmesi durumunda vergi iadelerini alma olanağına sahip olabilecek. Aynı zamanda her ay maaşında yüzde 4’ü oranında ek ödemelerin yapılması ön görülmektedir. En az 240 TL olarak belirlenen ek ödemeler en fazla yapılacak ödemeler kapsamında 475 TL olarak belirlenmiştir. Yapılan açıklamalar kapsamında Emekliler ek ödemlerini alma hakkına sahip olabileceği bildirilmesinin ardından ek ödemelerin az miktar da olduğunu belirtmiş bulunmaktadır. Bu doğrultu da "Çalışanlara asgari geçim indirimi (AGİ) ile en az 240 lira ödenirken, bin 500 lira maaşı olan emekli ayda 60 lira ek ödeme alıyor.

EK ÖDEMELERİNİZİ ALABİLİRSİNİZ!

Ek ödeme almak isteyen vatandaşlarımız için oluşturulan fırsatlar karşısında milyonlarca vatandaşımız için müjdeli haber geldi. Milyonlarca vatandaşımız için sunulan ek ödemelerin açıklanmasının ardından tepkilere sebep oldu. Ödemelerin ya oran karşısında yükseltilmesi ya da çalışanlar için her ay ödenen AGİ ile eşitlenmesine yönelik tepkiler gündemimizde ki yerini alması ile beraber dikkatleri üzerine çekmektedir. Çalışanlar için belirlenen AGİ ödemeleri her ay düzenli olarak yapılması ile beraber kişilerin evli olup olmaması ya da eşinin çalışıp çalışmadığı gibi çocuk sayısına göre de aylık ödeme yapılmaktadır. 240,73 TL ila 375 TL arasında değişkenlik gösteren AGİ her yıl asgari ücretle birlikte zam yapılması ile beraber dikkatleri üzerine çekmektedir.

Memur, memur emeklisi gibi milyonlarca vatandaşımız Temmuz ayı içerisinde zam almasıyla beraber maaşlarına yansıtılan zam miktarı yüzde 5,75 olarak enflasyon oranları kapsamında belirtilmektedir. Hakem Kurulu kararı doğrultusunda yüzde 3 olarak belirlenmiş iken enflasyon oranı ikinci 6 aylık süre içerisinde de enflasyon oranının yüzde 4’ü geçmesi durumunda hesaplara yansıtılacağına karar verilmiştir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR