O markette büyük kırmızı et indirimi başladı! 2 gün boyunca yüzde 45 indirim!

Zincir marketlerin indirim savaşında Migros'tan büyük hamle geldi! Kırmızı et fiyatlarında yüzde 65'e varan indirim duyurusu! Sadece 2 gün sürecek! Koş vatandaş et ye!

O markette büyük kırmızı et indirimi başladı! 2 gün boyunca yüzde 45 indirim!
Yayın Tarihi: 11.10.2023 12:00:00

Zam yağmurlarına rağmen hayatta kalmaya çalışan vatandaşlar zincir marketlerin indirim kampanyaları ile biraz olsun ekonomik anlamda yükünü hafifletmeye çalışıyor.

Vatandaşlar market ürünlerine gelen zamları zincir marketlerin indirimleri ile kovuşturmaya çalışıyor. Zincir marketler yaptıkları indirim kampanyaları ile vatandaşın poşetlerini doldurarak evlerine gitmelerini sağlamaya devam ediyor. Ancak bölesi indirim ne görüldü ne duyuldu. Bu sefer dev indirim ne ayçiçek yağı ne tuvalet kağıdı ne peynir ne zeytine geldi. Dev indirim duyurusu kırmızı ete geldi! O market vatandaş et de yesin diyerek yüzde kırmızı et de 60'a varan indirim duyurdu!

KOŞ VATANDAŞ ET YE!

Bu hafta vatandaşın sofrasına protein girecek, et girecek, pirzola girecek! Çoluk çocuk ete doya doya et yiyecek, vatandaş doya doya et alacak! O market bugüne kadar yaptığı ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı gibi ürünler derken bu sefer büyük indirimi kırmızı et de duyurdu. Kırmızı eti programlarda dizilerde televizyonlarda gören vatandaşa zincir marketten bayram gibi müjdeli indirim duyurusu geldi! Çoluk çocuğun boğazından et geçecek! Vatandaşın sofrasına bu hafta kırmızı et giriyor!

Migros'tan bu sefer duyulmamış görülmemiş bir kırmızı et indirimi var! Sucuk, dana, pirzola... Tüm et ürünlerinin fiyatlarında yüzde 60'a varan indirim duyrusu açıklandı!

İşte Migros kırmızı et indirimi fiyatları!

Dana But Sotelik Et Çiftlik Kg 391,41 TL

Bolca Hindi Dilimli Göğüs 750 G 119,90 TL 


Dana But Tas Kebaplık Et Çiftlik Kg 474,90 TL

Apikoğlu Klasik Sucuk Kg 890,00 TL

Dana But Sotelik Et Çiftlik Kg 391,41 TL

Uzman Kasap Tekirdağ Köfte 320 G 112,90 TL

Uzman Kasap Izgara Köfte 320 G 112,90 TL

Banvit Piliç Baget Kg 67,12 TL

Polonez Dana Kasap Sucuk 59 TL

Uzman Kasap Dana Hamburger Köfte 330 Gram 93,42 TL
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR