O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk damga vurdu

O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk fırtınası. O Ses Türkiye sevilen jüri üyesi Beyazıt Öztürk ilk sezonda 4 finalistin 3'üne sahip olarak O Ses Türkiye damga vurmayı başardı. O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk'le 1 yıl böyle geçti.

O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk damga vurdu
Yayın Tarihi: 27.01.2019 22:35:00

O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk fırtınası. O Ses Türkiye ilk sezonu olmasına rağmen Beyazıt Öztürk fırtınası geçti. Beyazıt Öztürk, ilk sezonunda 4 finalisten 3'ü kendi takımından çıktı. O Ses Türkiye programında Beyazıt Öztürk performansı güldürmeye yetti. İşte O Ses Türkiye Beyaz'ın takımı.

O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk resitali

O Ses Türkiye programına Beyaz damga vurdu. Hadise, Seda Sayan ve Murat Boz gibi müzikle ilgilenen ve kazanan isimlerle yarışan Beyaz, 4 finalist isimden 3'ü kendi takımından çıkarak finalde adeta kendi kendine yarıştı. O Ses Türkiye'de rekor kırmayı başaran Beyaz kimsenin yakalamayacağı başarıyı yakaladı. Beyazıt Öztürk yeni sezonda O Ses Türkiye'de olacak mı bekleyip göreceğiz. 


O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk 1 yıl böyle geçti

O Ses Türkiye aldığı yarışmacılar kadar almaya çalışırken espirileriyle de güldüren Beyaz, Umut, Gülce ve Baran Barış gibi isimleri finale taşımaya başardı. İmkansız olan bir başarıya sahip olan Beyazıt Öztürk, Türk milletini ne kadar yakından tanıdığı ve istediğinde neler yapabileceğini gösterdi. O Ses Türkiye böyle bir başarı daha önce hiç gelmemişti. O Ses Türkiye 2019 sezonunda Beyazıt Öztürk olup olmayacağı merakla bekleniyor ama gelir gibi görünüyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR