Öğrencilere 7.500 TL Burs: Başvurular Başladı! TC Kimlik ile her öğrenci başvuru yapacak!

Öğrencilere 7.500 TL Burs: Başvurular Başladı! TC Kimlik ile her öğrenci başvuru yapacak!

Öğrencilere 7.500 TL Burs: Başvurular Başladı! TC Kimlik ile her öğrenci başvuru yapacak!
Yayın Tarihi: 12.10.2023 23:00:00

Ekim ayının başlarında, Türkiye genelindeki üniversiteler yeni akademik yılı başlattı. Ekonomik koşullar giderek zorlaştıkça, üniversite öğrencileri de maddi yardıma ihtiyaç duymaktadır. Öğrenciler için birçok destek ödemesinin sunulduğu, son dakika gelişmeleri devam ediyor. Bu destek ödemeleri içinde bazı dikkate değer olanlar öne çıkmaktadır. Belediyelerin duyurularına göre, üniversite öğrencileri 7.500 TL eğitim bursu alacaklar. Ayrıntılar ve gereklilikler makalemizde bulunabilir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Öğrencilere 7.500 TL Burs

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından üniversite öğrencileri için güzel bir haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan bir duyuruda, öğrencilere 6.000 TL eğitim bursu verileceği belirtildi. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eğitim bursu miktarını artıran yeni bir duyuru yaptı. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamada, üniversite öğrencileri için verilen eğitim bursunun 7.500 TL'ye yükseltildiğini bildirdi.

Başvuru Son Tarihi 20 Ekim'e Kadar olacak. İBB'den eğitim bursu almak isteyen öğrenciler için başvuru süreci 20 Ekim'e kadar devam edecek. Değerlendirmeler tamamlandığında, başvuran öğrenciler, İBB'den eğitim bursunu IBAN numaraları üzerinden almaya başlayacaklar. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"6.000 TL olan eğitim bursunu 7.500 TL'ye çıkartarak 75.000 üniversite öğrencisine verdiğimiz eğitim bursunu artırarak gençlerimizin dileklerini yerine getiriyoruz. 'İstanbul Senin' uygulaması üzerinden kolayca başvuruda bulunabilirsiniz."




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR