Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin neden ayrıldı? İşte ayrılığın perde arkası

Bana Baba Dedi dizisinde tanışan ve rol arkadaşlıkları aşka dönüşen Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin 3,5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz günlerde bitirdi. Ünlü çift ayrılıkları hakkında açıklama yapmadı ancak ayrılığın perde arkası ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin neden ayrıldı? İşte ayrılığın perde arkası
Yayın Tarihi: 14.10.2019 12:54:00

3,5 yıldır birlikte olan ve herkesin parmakla gösterdiği ünlü çift Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin aşkı bitti. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından birlikte olan fotoğraflarını silen ikilinin ayrılması herkesi çok üzerken, ayrılığın gerçek sebebi de bugün ortaya çıktı. İşte ayrılığın perde arkası...

Bana Baba Dedi dizisinde tanışan ve rol arkadaşlıkları aşka dönüşen Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin 3,5 yıllık ilişkilerini noktaladı. 2. Sayfa'nın özel haberine göre Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koçhem aileleri hem de çevrelerindeki insanların evlilik baskıları artmaya başladı. Öte yandan artık evlenmek isteyen Tanrısevsin'e de bir adım atmayan Oğuzhan Koç bu baskıdan kaçıyordu.




Artık buna dayanmadığını ve yıprandığını söyleyen güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin geçen hafta ayrılık kararı aldı. Böylece ünlü çiftin büyük aşkı bitti. 

İddialara göre Tanrısevsin ilişkisine zarar gelmemesi için şehir dışından gelen teklifleri bile çoğu zaman reddediyormuş yani güzel yıldız bu kadar emek verdiği ilişkinin bir sonuca ulaşamamasından rahatsız olunca ayrılmak istemiş.

Ayrılık konusunda bir açıklama yapmayan ikili, bundan sonra sadece işlerine odaklanacaklarını söylediler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR