Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin'den ayrılık açıklaması geldi!

Hafta başından beri ayrıldıkları iddia edilen ve iddialara sessiz kalan Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin'den beklenen açıklama geldi. 4 yıllık ilişkilerini ortak bir açıklamayla duyuran ünlü çift hayranlarını bir hayli üzdü. İşte detaylar...

Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin'den ayrılık açıklaması geldi!
Yayın Tarihi: 16.10.2019 15:40:00

4 yıldır devam eden ve yakın süreçte evlenmeleri beklenen Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin'in hafta başında ayrıldıkları iddia edilmiş ve 3 gündür bu haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili sessiz kalan ünlü çift ise bugün beklenen ayrılık açıklamasını yaptılar.




Sosyal medya hesapları üzerinden ortak bir ayrılık açıklaması yayınlayan Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin aşklarının bittiğini şu sözlerle duyurdu:

Herkese merhaba,  Bugünlerde aklımız, kalbimiz, hepimizin güvenliği için mücadele eden Kahraman Mehmetçiğimiz'le. Onların yuvalarına sağ salim dönmelerinden daha önemli bir gündem olamaz. Ülke olarak geçirdiğimiz bu yoğun ve hassas günleri düşünerek gündemi meşgul etmemek için sessiz kalmaya çok dikkat ettik. Ancak ilişkimizin bitişi sonrasında medyada yer alan ve gerçeği yansıtmayan haberlerle ilgili ilk ve son kez bir açıklama yapmak zorunda kaldık. 4 yıl önce sevgi ile başladığımız ve birbirimize karşı hiç bir insani hata yapmadan sürdürdüğümüz ilişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık. Bu kararımıza ve sonrasında yaşayacağımız sürece herkesin saygı ve hassasiyetle yaklaşacağına inanıyoruz.

Oğuzhan -Yağmur

İşte o paylaşım:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR