Olympiakos Başakşehir maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Başakşehir, Olympiakos'a konuk oluyor. Yunan temsilcisi Olympiakos ile temsilcimiz Başakşehir'in maçı futbol severler tarafından araştırılmaya başlandı. Olympiakos Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda? Detayları haberimizde hazırladık...

Olympiakos Başakşehir maçı hangi kanalda? Saat kaçta?
Yayın Tarihi: 13.08.2019 12:00:00

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 2. sırada bitiren İstanbul Başakşehir, statü gereği Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için ön eleme ve play-off turlarında mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu Olympiakos - Başakşehir maçının detayları araştırılıyor. Olympiakos - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Olympiakos Başakşehir maçı hangi kanalda? Bu sorular yanıt arıyor.

İstanbul Başakşehir, Yunan temsilcisi Olympiakos ile tamam mı devam mı maçına çıkıyor! Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteyen Baykuşlar, ilk maçı evinde 1-0 kaybetmişti. Olympiakos deplasmanında tur için 2-0 ve daha üzeri bir skorla galip gelmek zorunda olan Başakşehir, işi penaltılara kadar uzatıp penaltı ve uzatmalarda da bitirebilir.

OLYMPİAKOS BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?


Olympiakos - Başakşehir maçı 13 Ağustos Salı akşamı saat 21:30'da başlayacak. Olympiakos Karaiskakis Stadyumunda oynanacak Olympiakos - Başakşehir, 3. ön eleme turu rövanş mücadelesi, TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR OLYMPİAKOS'U YENMEK ZORUNDA

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Olympiakos'a 1-0 mağlup olan Başakşehir, deplasmanda 2-0 veya 3-2, 4-3 gibi skorlarla galip gelmek zorunda. Başakşehir'in maçı uzatmalara götürebilmesi için 1-0 galip gelmesi ise yeterli.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR