ONAY ÇIKTI Yarın Sabah 08.30'da IBAN'a 1250 TL Yatıyor! Almayan Kaçırıyor

Emeklisi, yaşlısı genci fark etmeden başvuran herkese 1250 TL ödeme yapılıyor.

ONAY ÇIKTI Yarın Sabah 08.30'da IBAN'a 1250 TL Yatıyor! Almayan Kaçırıyor
Yayın Tarihi: 1.08.2023 12:41:00

Akbank tarafından düzenlenen kampanya kapsamında hesaplara 1250 TL aktarılması planlanıyor. Sadece birkaç gün kalan Akbank 1250 TL hediye kampanyasında, Axess kartınıza alışveriş yapma sözünüze hediye lira veriliyor. Gerek Akbanklılar gerekse de Akbanklı olmak isteyen tarafından merakla araştırılan kampanya bir kaç gün bitiyor. Bu sebepledir ki elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. 

Banka tarafından kampanya ile alakalı yapılan açıklama da Axess kartı çıkaran bireye özel harcama sözüne 1250 TL2ye varan ödeme yapılacağı belirtildi. Banka tarafından ödenecek liralar chip-para şeklinde hesaplara tanımlanacak. Kampanya ile alakalı başvurunuzu hemen tamamlamanız gerekiyır. Keza bu avantajlı kampanya bir kaç gün içinde bitecek. Alışverişleriniz için kampanyanın geçerli olacağı sektörler çok geniş kapsamlı olduğu için ve hemen hemen her türlü alışverişinizde geçerli olacağı için 1250 TL kazanmanız çok kolay olacak. 

Akbank 1250 TL Kampanyası

Akbank resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanya 4 Temmuz 2023 tarihinde Başlamış bulunmaktadır. Kampanyaya dahil olmak için Axess kredi kartı başvurusu yapmanız gerekmektedir. Market akaryakıt ve elektronik sektörlerinde geçerli yapacağınız her 1500 TL ve üzeri harcamalarınızda 1250 TL'ye para chip para kazanabileceksiniz.

SMS ile kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. bankanın kayıtlı cep telefonu numaralarından "KAZAN" yazarak 4566'ya SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Ancak dikkat edilmesi gereken husus bankanın kabul etmesinin akabinde harcama yapmaya başlamanızdır. Akbank resmi internet sitesinde başvuru ile alakalı yapılan açıklama da ''Kampanyaya katılmak için, Akbank Mobil ve İnternet şubeleri üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizi de ziyaret ederek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.'' denilmiştir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR