Onaylandı! Ziraat Bankası TC Kimlik Numarasına Ödeme Yapacak

Onaylandı! Ziraat Bankası TC Kimlik Numarasına Ödeme Yapacak

Onaylandı! Ziraat Bankası TC Kimlik Numarasına Ödeme Yapacak
Yayın Tarihi: 25.09.2023 20:46:00

Ziraat Bankası bankamatik kartı bulunan vatandaşlar için 50.000 TL'ye kadar kampanyası başlattı. Ziraat Bankası üzerinden başvuru nasıl yapılır merak edenler için hazırladığımız bu Kredi haberinde 50.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ve 36 ay vadeli kredi nasıl kullanabileceksiniz bu konu hakkında bilgiler vereceğiz...
 
Ziraat Bankası nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için emekli olması ve sigortalı olarak son iş yerinde 6 aydır çalışıyor olması durumunda ihtiyaç kredisi ödemesi vermektedir. devlet destekli kredi almak için başvuru yapacak olan tüm vatandaşlara Ziraat Bankası en düşük faiz oranları ile 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi vermektedir. emekli maaş hesabınız üzerinden kredi almak istiyorsanız emekli maaş hesabına göre kredi almanız gerekiyor.
 
Ziraat Bankası kredi başvurusu yapmak için 1100 ve üzerinde kredi puanı olması gerekiyor. Ziraat Bankası kredi olacak kişilere aynı gün içinde ödeme vereceği bir kredi paketi hazırladı. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi 30 Eylül tarihine kadar verilecek bireysel kredi olarak devlet destekli ihtiyaç kredisi ödemesi sağlanmaktadır. en yakın banka kredi işlemlerinizi yapabileceğiniz gibi aynı zamanda Ziraat mobil üzerinden de kredi başvurusu yaparak düşük faizli kredi alabilirsiniz. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR