Onur Ünlü Hazar Ergüçlü'ye evlenme teklif etti! Ne zaman evlenecekler

Ünlü yönetmen Onur Ünlü uzun bir süredir kendisinden 19 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile aşk yaşıyordu. Aralarındaki yaş farkı nedeniyle zaman zaman gündeme düşen ikiliden şaşırtıcı bir haber geldi. İddialara göre Onur Ünlü, Hazar Ergüçlü'ye evlenme teklif etti. İşte detaylar...

Onur Ünlü Hazar Ergüçlü'ye evlenme teklif etti! Ne zaman evlenecekler
Yayın Tarihi: 16.10.2019 10:25:00

BluTv'nin Dudullu Postası dizisinin setinde tanışan ve buradaki oyuncu yönetmen ilişkileri aşk dönüşen Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü aralarındaki 19 yaş ile zaman zaman gündeme geliyor. Aşklarını gözlerden uzak yaşamaya çalışan ikili ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre ünlü yönetmen Onur Ünlü sevgilisi Hazar Ergüçlü'ye evlenme teklif etti.

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Hazar Ergüçlü için “Aramızdaki yaş farkını gazetelerden öğrendim. İlişkim en önem verdiğim konulardan biri. İlk kez bir şeyin bitmemesiyle ilgileniyorum. Görünen o ki, Hazar bitmeyecek.” sözlerini söylemiş hatta ünlü oyuncuyla birlikte olmaktan gurur duyduğunu da sözlerine eklemişti. 


EVET CEVABINI ALMIŞ

Geçen yaz Hazar Ergüçlü'nün Kıbrıs'taki ailesiyle de tanışan Onur Ünlü sevgilisine evlenme teklif etmiş. Hatta evet yanıtını da almış. 

Konuyla ilgili ne Onur Ünlü'den ne de Hazar Ergüçlü'den bir açıklama gelmedi ama ünlü çifti sevenler Ne zaman evlenecekler diye aramaya başladılar bile...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR