Organize İşler 2 Sazan Sarmalı ne kadar izlendi? 1-3 Şubat Gişe rakamları

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı ne kadar izlendi? 1-3 Şubat sinemalarda gişe rakamı merak ediliyor. Organize İşler gişede ne yaptı. Tüm salonların dolu olduğu Organize İşler 2 Sazan Sarmalı sinemalarda ne kadar izlendi merak ediliyor.

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı ne kadar izlendi? 1-3 Şubat Gişe rakamları
Yayın Tarihi: 4.02.2019 12:01:00

1-3 Şubat 2019 gişe rakamları merak ediliyor. Sinemacılarla Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Mahsun Kırmızıgül gibi isimlerin kavgasını kazanarak çıkan ve yasayı onaylatan ekibin ilk filmi Organize İşler Sazan Sarmalı 2 vizyona girdi. Karakomik Filmler, Mucize 2 ve Recep İvedik 6 sinemalara girmeye gün sayarken vizyonda olan Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi gişesi merak ediliyor. Cuma günü vizyona giren film ilk 3 gün ne kadar izlendi?

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı ne kadar izlendi?

Boxofficeturkiye verilerine göre 1-3 Şubat 2019 sinemalarda gişe rakamları en çok merak edildiği haftaya gelindi. Özellikle 1 ay ertelenen vizyon tarihleri sonrası hafta sonu sinema severler salonları tıklım tıklım doldurdu. En çok merak edilen film Organize İşler 2 ne kadar izlendi? Organize İşler 2 Sinema salonlarında gişe rakamı merakla bekleniyor. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği filmde Bensu soral, Kıvanç Tatlıtuğ, Rıza Kocaoğlu gibi yıldız isimler başrolü paylaşıyor. 


Organize İşler 2 Gişe rakamları?

Boxoffice verileri şu anda güncellenemedi. Sinemalarda bir çok salonda girdiği için sonuçlar ilk defa gecikti. Sizler için gişe rakamlarını en hızlı şekilde yayınlayacağız. Ancak henüz sinemalardan net bir açıklama gelmedi. Açıklama gelir gelmez sizlerle olacak. 

Ayrıca sinemalarda diğer filmlerin izlenmesi ilk 10 sizlerle gün içerisinde paylaşılacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR