Otomobil Alacaklar Son Günler! Yıl Sonu tüm markalarda kampanya

Otomobil Alacaklar için Yıl Sonu tüm markalar kampanya duyuruları peş peşe geliyor. Otomobil Alacaklar için Aralık ayı kampanyaları sürekli yenileniyor. Tüm araçlarda indirimler için büyük fırsatlar. Otomobil için kampanya ve indirimleri sizler için derledik. İşte Otomobil kampanyaları.

Otomobil Alacaklar Son Günler! Yıl Sonu tüm markalarda kampanya
Yayın Tarihi: 12.12.2019 15:31:00

Otomobil Alacaklar için Yıl Sonu tüm markalar kampanya duyuruları peş peşe geliyor. Otomobil Alacaklar için Aralık ayı kampanyaları sürekli yenileniyor. Tüm araçlarda indirimler için büyük fırsatlar. Otomobil için kampanya ve indirimleri sizler için derledik. İşte Otomobil kampanyaları.

Otomobil'de Yıl Sonu fırsatları geldi!

Fiat Professional, 2019 yılını cazip kampanyalarla kapatıyor. Kamu bankaları işbirliği ile uygulanan 0.49 faiz kampanyası Aralık’ta son ayına giriyor. Kampanya kapsamında Doblo, Fiorino ve Pratico’lar, 70 bin TL için 36 ay vadeli yüzde 0.49 faizli kredi ile sunuluyor.

Fiat Professional yılın son ayında da uygun kredi imkanları sunmaya devam ediyor. Kamu bankaları işbirliği ile uygulanan 0.49 faiz kampanyası Aralık’ta son ayına giriyor. Ay sonuna dek Doblo, Fiorino ve Pratico’lar, 70 bin TL için 36 ay vadeli yüzde 0.49 faizli kredi ile sunuluyor. Tercihini Ducato sahibi olmaktan yana kullananlara ise KDV kadar indirim fırsatına ek olarak 70 bin TL için 36 ay vadeli yüzde 0.79 faizli kredi kampanyası ay boyunca avantaj sağlıyor.



10 Numara Fiat programı kapsamında mevcut Fiat ticari araç sahipleri, araçlarını Doblo veya Fiorino ile yenilediklerinde “Fiat Yol Arkadaşım Connect” paketi ücretsiz sunulurken, Ducato ile yenilediklerinde “10 Numara Fiat Bakım Paketi” hediye ediliyor.

Yeni Yıla Yeni Jeep! Jeep’ten Aralık Avantajları!



Jeep, Aralık ayında da avantajlı takas kampanyası ve en uygun kredi seçeneklerini kullanıcılarla buluşturuyor. Markanın yenilikçi SUV’u Renegade ve dört çeker modeli Jeep Compass, Aralık ayı boyunca  60 bin TL için 12 ay yüzde sıfır faizli kredi ile satışa sunuluyor. Mevcut araçlarını yenilemek üzere Jeep yetkili satıcılarına getirenler, 2019 model Renegade alımlarında anahtar teslim bedelleri üzerinden 15 bin TL, Compass alımlarında ise 20 bin TL tutarında takas desteği imkanından yararlanabiliyor.

Jeep, yılın son ayında en uygun kredi, takas seçenekleri sunuyor. Aralık ayı boyunca eski otomobilini Jeep yetkili satıcılarına getirenler, hayallerindeki Jeep ile yola çıkıyor. Yeni Jeep Renegade, Aralık ayı boyunca  60 bin TL için 12 ay vadeli yüzde sıfır faizli kredi ile satışa sunuluyor. Eski aracını yenilemek üzere Jeep yetkili satıcılarına getirenler ise, 2019 model yılı Renegade alımlarında anahtar teslim bedelleri üzerinden 15 bin TL tutarındaki takas desteğinden yararlanabiliyor. Ayrıca Renegade’in Limited donanımlı versiyonunu 2 yıllık uzatılmış garanti seçeneğiyle tercih eden Jeep tutkunları, 8.4 inçlik dokunmatik ekran ve Türkçe navigasyon opsiyonlarının olduğu medya paketine Aralık ayında ücretsiz sahip oluyor.

Compass’ta 20 bin TL’lik takas desteği!

Jeep’in dört çeker özelliğine sahip modeli Jeep Compass’larda da 60 bin TL için 12 ay vadeli sıfır faizli eşit ödemeli kredi kampanyası, ay boyunca avantaj sağlıyor. Eski aracını yenilemek üzere Jeep yetkili satıcılarına getirenler, Compass alımlarında 20 bin TL tutarında takas desteği imkanından yararlanabiliyor. Compass alımlarını 2 yıllık uzatılmış garantiyle gerçekleştiren kullanıcılar, kış paketi opsiyonuna da ücretsiz sahip olabiliyor.


KIA’ya kış fırsatlarla geldi


Her aya özel satış kampanyalarıyla otomobilseverlere seçenekler sunan KIA, aralık ayında da cazip fırsatlarına ara vermeden devam ediyor. KIA Ceed’de 9.500 TL’ye varan indirimlere ek olarak sıfır faiz kampanyası sunan KIA, Stonic, Rio ve Picanto’da 0,59 faiz fırsatı sunuyor. KIA, amiral modeli Sportage’da 137 bin 300 TL’den başlayan fiyatlara ek olarak 0,59 faiz avantajıyla otomobil satın almak isteyenleri yetkili satış noktalarına bekliyor.

KIA, aralık ayı kampanyaları kapsamında KOBİ’lerin yakından takip ettiği Bongo’yu da sıfır faizle yeni sahipleriyle buluşturuyor.

KIA Sportage fiyatıyla da iddialı  

Türkiye’de Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren KIA’nın C SUV segmentinin iddialı oyuncusu Sportage, 1.6 litre dizel motorda otomatik şanzıman seçeneğiyle otomobil tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor. Makyajlanan dördüncü nesliyle iddiasını güçlendiren, Euro NCAP çarpışma testlerinden beş yıldız alan Sportage, aralık ayına özel olarak 137.300 TL’den başlayan fiyatlar ve 50 bin TL’ye 12 ay boyunca % 0,59 faiz fırsatıyla KIA yetkili satış noktalarında otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor. 

Ceed sahibi olmak isteyenler için fırsatlar devam ediyor

Mart 2019’dan beri Türkiye’de üçüncü nesliyle satışa sunulan, manuel ve otomatik vitesli versiyonlarıyla öne çıkan Ceed modelinde aralık ayı fırsatları devam ediyor. 1.4 benzinli ve 1.6 dizel motor seçenekleriyle C hatchback segmentinde ezberleri bozan Ceed’in, otomatik şanzımana sahip versiyonu 9.500 TL’ye varan indirime ek olarak 60.000 TL’ye 18 ay boyunca yüzde %0 faiz oranıyla; manuel şanzımana sahip versiyonu ise 30 bin TL’ye 15 ay boyunca yüzde 0,59 faiz oranıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Picanto, Rio ve Stonic’de kapılar hep aralık

KIA’nın A segmentinde tasarımı ve sınıfının üstünde iç hacmiyle rakiplerinden ayrılan, 1.0 litre benzinli motoru ve otomatik şanzıman seçeneğiyle şehrin keyfini çıkarmak isteyenlerin tercihi olan Picanto ile modern ve yenilikçi çizgileriyle fark yaratan Rio’da aralık ayına özel olarak 30 bin TL’ye 15 ay boyunca yüzde 0,59 faiz fırsatı sunuluyor.

KIA, hem iç hem de dış tasarımda zengin kişiselleştirebilme olanağı sunan, iki farklı benzinli motor seçeneği ve otomatik şanzıman kombinasyonu ile satışa sunulan Stonic modelini ise yine 30 bin TL’ye 15 ay boyunca yüzde 0,59 faizle yetkili satış noktalarında meraklılarıyla buluşturuyor.

KIA ayrıca, sınıfında yüksek performansı ve kolay hareket kabiliyetiyle ticarette fark yaratmak isteyen KOBİ’lerin tercihi olan Bongo’da da 30 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR