Oturduğunuz yerden Vakıfbank ile ödeme alın! Vakıfbank SMS atanlara en az 10 en fazla 70 bin TL ödeyecek!

Oturduğunuz yerden Vakıfbank ile ödeme alın! Vakıfbank SMS atanlara en az 10 en fazla 70 bin TL ödeyecek!

Oturduğunuz yerden Vakıfbank ile ödeme alın! Vakıfbank SMS atanlara en az 10 en fazla 70 bin TL ödeyecek!
Yayın Tarihi: 15.10.2023 09:30:00

Vakıfbank, mevcut faiz oranlarıyla tüketici kredi desteği sunmaya devam ediyor ve son zamanlarda bir SMS kredi kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kamu bankası, bunun ödemeleri kolaylaştıracağını belirterek kampanyanın detaylarını paylaştı. Kötüye giden ekonomik koşulların ortasında nakit yardımına ihtiyaç duyan tüketiciler, Merkez Bankası'nın son faiz artırma kararının ardından kredi faiz oranlarının rekor seviyelere ulaştığını fark ederek bireyler bütçelerini riske atmayacak fırsatlar aramaya başladılar.

Kredi faizlerinin yükselmesi nedeniyle artan borç yükü ile karşı karşıya kalan tüketiciler yardım arayışını sürdürüyorlar. Vakıfbank, beklenen "uygun kredi" fırsatını şimdi sunuyor. Vakıfbank, sadece bir SMS ile nakit erişim sağladı ve bu, tüketicilere bir kamu bankasının avantajlarını yansıttı. Peki, Vakıfbank'ın SMS kredisi için şartlar neler, nasıl başvurabilirsiniz? İşte detaylar:

Vakıfbank 70.000 TL Kredi

Vakıfbank SMS Kredisi: Vakıfbank, eğitimden e-ticaret giderlerine kadar çeşitli kategorilerde tüketicilere fayda sağlayan kart kampanyalarını düzenli olarak düzenler. Son zamanlarda, nakit ihtiyacın hızla karşılanabilmesi amacıyla SMS kampanyalarını da tanıttılar. Kamu bankası, bu kampanyanın 18 yaş ve üzeri tüm tüketicilere açık olduğunu belirtti ve detayları paylaştı.

SMS kredi kampanyasında Vakıfbank, üst limiti 70.000 TL olarak belirledi ve maksimum vade süresini 36 ay olarak açıkladı. Ayrıca uygulanacak faiz oranının %3,69 olacağını ve kredi kampanyasından faydalanacak olanların her üç ayda bir ödeme yapma imkanına sahip olacaklarını duyurdular.

Vakıfbank SMS Kredisi Başvurusu: Vakıfbank'ın %3,69 faiz oranı ve 70.000 TL maksimum limitli SMS kredisinden faydalanmak isteyen tüketiciler, cep telefonlarının mesaj bölümünde bir boşluk bırakarak 5424'e SMS gönderebilirler. Kredi numaranızı, Türk kimlik numaranızı, doğum tarihinizi (gün ve yıl), ve aylık gelir bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Kamu bankaları SMS başvurularına hızlı yanıt verirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR