Oyuncu Ecem Karavus ailesinden şiddet gördüğünü açıklayarak yardım istedi

Pis Yedisi dizisinde Alice olarak ünlenen oyuncu Ecem Karavus ailesinden şiddet gördüğünü çektiği bir video ile duyurdu.

Oyuncu Ecem Karavus ailesinden şiddet gördüğünü açıklayarak yardım istedi
Yayın Tarihi: 11.09.2023 09:39:00

Bir zamanlar Show Tv'de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle tanınan Ecem Karavus, çektiği bir video ile ailesinden psikolojik şiddet gördüğünü açıkladı.

Pis Yedili dizisinde Alice olarak tanınan Ecem Karavus, "Aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum. 50 gündür kişisel eşyalarıma ve engelli kedilerime ulaşamıyorum" dedi.

Ünlü oyuncu Ecem Karavus, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda 50 gündür ailesinden psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü açıkladı. Karavus makyaj yaptığı bir video da "Merhaba arkadaşlar, Bugün size muhteşem cildimle harika bir makyaj videosu çekmek isterdim, ama sizlerin gözünde bizi koyduğunuz yerde bambaşka hayatlar yaşayabiliyoruz. Bu sefer zorbalıkla mücadele makyajı yapacağım. Daha doğrusu şiddetle mücadele edemeyen suratımı düzeltmeye çalışma makyajı" ifadelerini kullandı.


"AİLE İÇİ ŞİDDETİN ÇOK KÖTÜ BİR ÖRNEĞİNİ YAŞIYORUM"

Ecem Karavus "Dünyanın her yerinde özellikle bu ülkede birçok kadının maruz kaldığı aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum. Bu makyaj için imkanları kısıtlı çünkü 50 gündür kişisel eşyalarıma ve gözüm gibi baktığım engelli kedilerime ulaşamıyorum. Bir insanı felaketten çıkmış gibi bırakmak safi kötülüğün bir göstergesi. Hayatım boyunca he iyilikle, canlara dokunmaktan beslendim. Ben kadın hakları için ailemi bile karşıma aldım. Unutmayın ki yaşanan hiçbir şey sizinle ilgili değil, sadece şanssız bir zaman diliminde çok kötü insanlara denk geldiniz. Bir yerlerde susmak zorunda olduğunuzu biliyorum. Yalnız değilsiniz, susmayın!" dedi.

Karavus'un paylaşımına oyuncu Melis İşiten, Ceren Hindistan, Sebile Ölmez ve Ümit Karalar gibi isimler destek yorumunda bulundu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR