Özcan Deniz yeni bir projeye başlıyor! Peki İstanbullu Gelin ne olacak? Özcan Deniz ayrılıyor mu

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin karmaşık günler geçiriyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı dizide Özcan Deniz'in yeni bir dizi projesi için anlaşma yapıp çalışmalara başlaması diziden ayrılacağı iddialarını güçlendirdi.Peki Özcan Deniz diziden ayrılıyor mu?

Özcan Deniz yeni bir projeye başlıyor! Peki İstanbullu Gelin ne olacak? Özcan Deniz ayrılıyor mu
Yayın Tarihi: 25.12.2018 14:16:00

Star TV'nin yıllardır severek izlenilen dizisi İstanbullu Gelin karmaşık günler geçiyor. Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin'in paylaştığı İstanbullu Gelin için kafalar karıştı.

Dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz daha İstanbullu Gelin bitmeden yeni bir projeye başladı. Peki İstanbullu Gelin ne olacak? Özcan Deniz diziden ayrılıyor mu?

Özcan Deniz, İstanbullu Gelin'de "Faruk Boran" karakterine hayat verirken, şu günlerde bir yandan da yeni bir projenin daha hazırlıklarını sürdürüyor. Fakat Özcan Deniz ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre Özcan Deniz, Avşar Film ile yeni bir dizi için anlaşma yaptı. Özcan Deniz'in, sahibi olduğu DNZ Film adına çekeceği yeni dizi için senaryo ekibiyle çalışmalara başladığı belirtiliyor.


Özcan Deniz'in yeni diziyle ilgili ortaya çıkan ilk bilgilere göre, ilk bölümü Doğu Anadolu'da başlayacak olan dizi daha sonra İstanbul'da devam edecek.

Özcan Deniz'in yeni dizisinin Eylül sezonuna kadar hazır olacağı ve Eylül'de yayına girmesi bekleniyor. Özcan Deniz'in yeni dizisinde oyunculuk yapmayacağı sadece yönetmen koltuğunda oturacağı iddia ediliyor. 

Hal böyle olunca izleyenlerinde aklına bir sürü şey geliyor. Peki İstanbullu Gelin ne olacak? Özcan Deniz diziden ayrılıyor mu? 

Bu soruların cevabını henüz bilmiyoruz ama İstanbullu Gelin dizisinin izleyicileri de Özcan Deniz fanları da merakla bu iddiaların doğruluğunu merak ediyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR