Özge Özpirinçci Kadın dizisinde adeta oyunculuk dersi veriyor

FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın dün akşam 36. bölümüyle ekranlara geldi. Dram Yüklü dizinin 36. bölümünde gözyaşları adeta sel oldu.

Özge Özpirinçci Kadın dizisinde adeta oyunculuk dersi veriyor
Yayın Tarihi: 24.10.2018 09:49:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı başarılı dizi Kadın, iki sezondur ekranlara geliyor. Dram yüklü hikayesiyle herkesi sarsan dizi, dünkü bölümüyle izleyicilerinin içini yaktı.

Durumu giderek kötüleşen Bahar, Şirin'in ortadan kaybolmasıyla hastanede ölüme her gün biraz daha yaklaşıyor. Hastalığıyla artık baş edecek gücü kalmayan Bahar'ın dünkü bölümdeki halleri ise yürek yaktı.




Bahar karakteriyle başarılı oyuncu Özge Özprinçci'nin adeta oyunculuk dersleri verdiğini düşünen izleyiciler ise Özpirinçci'ye övgüler yağdırdı.

Özellikle dünkü bölümde Bahar'ın durumunun kötüye gittiğini gördük. Bahar'ın o halleri bir yana, bu ağır hastane sahnelerinin duygusunu ekrana çok iyi yansıtan Özge Özpirinçci izleyenlerin gözünde yaş bırakmadı.

Diziyi izleyenler; "Bu nasıl bir oyunculuktur Özge!", "Biz öldük,dirildik izlerken!", "Of çok değişik oldum ya hissettim resmen o hastalığı!", "Özge sen nasıl bir oyuncusun ya!", "Oyunculuk böyle bir şey işte!", "Ben oyuncuyum diyenler oturup izlesin bir zahmet!", "Bu sahne beni mahvetti!" gibi yorumlar yaptılar.

Bahar'ın durumunun nasıl olacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR