Pandemi Sosyal Yardım Başvuru Sonucu Sorgulama! Pandemi 1000 TL Sosyal Yardım Başvuru Ekranı

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Devlet tarafından verilen 1000 TL 3. faz Pandemi sosyal yardımlarıyla ilgili araştırmalar sürüyor. E-Devlet 1000 TL 3. faz Pandemi yardım başvuruları devam ediyor mu?

Pandemi Sosyal Yardım Başvuru Sonucu Sorgulama! Pandemi 1000 TL Sosyal Yardım Başvuru Ekranı
Yayın Tarihi: 12.08.2020 15:42:00

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Devlet tarafından verilen 1000 TL 3. faz Pandemi sosyal yardımlarıyla ilgili araştırmalar sürüyor. E-Devlet 1000 TL 3. faz Pandemi yardım başvuruları devam ediyor mu? E-Devlet 1000 TL Yardım başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet üzerinden milyonlarca vatandaşın başvurduğu 1000 TL sosyal yardım ödemelerinde son durum merak ediliyor. 1000 TL 3. faz Pandemi yardımı başvuru sonuçları açıklandı mı? 1000 TL sosyal yardım sonuç ekranı. 3. Faz 1000 TL Pandemi yardımıyla ilgili tüm detayları haberimizde sizler için hazırladık...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen 3. faz Sosyal yardım çalışmalarında başvurular alınmaya devam ederken bir yandan başvurusu sonuçlananlara ödemeler de gerçekleştiriliyor. Birinci ve İkinci faz sosyal yardımların aksine 3. faz Sosyal yardımlar için e-Devlet'ten başvuru yapılması gerekiyor. Öte yandan başvuru yapan milyonlarca vatandaş da ödemelerin ne zaman yapılacağını merakla araştırıyor. 1000 TL Sosyal yardım başvuru sonuç ekranı! 1000 tl sosyal yardım sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylarıyla haberimizde...

PANDEMİ SOSYAL YARDIM BAŞVURU SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

KORONAVİRÜS PANDEMİ SOSYAL YARDIM BAŞVURU SONUCU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

1000 TL Sosyal yardım başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Ancak Aİle, Çalışma ve SOsyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı açıklamada 620 bine yakın ihtiyaç sahibi aileye 1000'er TL nakit yardımının ulaştırıldığını duyurdu. 1000 TL 3. faz sosyal yardım başvuruları E-Devlet üzerinden bir yandan alınmaya devam ederken bir yandan da ivedilikle sonuçlandırılıyor ve ihtiyaç sahiplerine ödemeleri yapılıyor.

KİMLER PANDEMİ SOSYAL YARDIM BAŞVURUSU YAPABİLİR?


3. faz Pandemi Sosyal destek yardımları kişi bazlı değil hane bazlı olarak ödeniyor. Bu kapsamda 3. faz Sosyal yardımlar için aynı aileden sadece 1 kişinin başvurusu değerlendirmeye alınacak. Aynı ailede yaşayan birden fazla kişinin birden fazla başvurusu tek bir başvuru olarak dikkate alınacak. 1000 TL sosyal yardım ödemeleri de aile başına tek bir ödeme olarak gerçekleştirilecek.

1. ve 2. faz sosyal yardımlardan yararlananlar, 4/a kapsamındaki kamu işçileri, 4/c kapsamındaki memurlar ve SGK'dan gelir veya aylık alanlar (emekliler) ile İşkur işsizlik ve kısa çalışma ödeneğinden faydalanan hak sahipleri 3. Faz 1000 TL sosyal yardım ödemesi alamayacaklar.

PANDEMİ SOSYAL YARDIM BAŞVURU NASIL YAPILIR? NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

3. Faz kapsamında 1000 TL sosyal yardım başvuruları, halen E-Devlet üzerinden devam ediyor. https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu?basvuru=formu adresinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, faz 3'ün dinamik bir süreç olacağını, başlayıp bitme gibi bir durumunun olmayacağını belirtti.

TC kimlik numaranızın son hanesine göre,

* 0 – Pazartesi
* 2 – Salı
* 4 – Çarşamba
* 6 – Perşembe
* 8 – Cuma günlerinde başvurularınızı yapabilirsiniz.

Cumartesi ve Pazar günleri ise herhangi bir sınırlama olmaksızın" başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR