Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Geceye Damga Vuran Anlar!

Aybüke Pulat'ın açılış gösterisiyle başlayarak Ajda Pekkan, Tarkan gibi sürpriz isimlerin performanslarına tanıklık ettiğimiz geceye damgasını vuran o anlar:

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Geceye Damga Vuran Anlar!
Gecenin en heyecanlı ve en güzel anlarından bir kaçını şöyle özetledik:
Yayın Tarihi: 10.12.2017 00:30:00

İlk olarak Aybüke Pusat'ın açılış gösterisiyle hem büyülü hem gösterişli anlar yaşandı:




Ardından Mahmut Orhan'ın DJ'liğinde Ajda Pekkan sahne performansını gerçekleştirdi. Bu büyüleyici performansta en çok dikkat çeken noktalardan biri ise Ajda Pekkan'ın güzelliği ve enerjisi oldu. İki şarkı seslendiren Ajda Pekkan, Tarkan'ın 'Kış Güneşi' ve kendisine ait 'Cool
Kadın' şarkısının Mahmut Orhan remixleriyle dinleyenlerine unutulmaz anlar yaşattı: 





Yılın Şarkısı ödülünü kazanan 'Beni Çok Sev'i seslendiren Tarkan, En İyi Türk Pop Müziği ödülünü ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın elinden aldı. Elbette söz konusu Cem Yılmaz olunca, oldukça eğlenceli anlar yaşandı:





Geceye katılamayan En İyi Türk Pop Müziği (Kadın) ödülü sahibi Sezen Aksu'nun ödülünü ise Tarkan aldı. Sunumu ise espirileriyle Cem Yılmaz yaptı:





En nefes kesici anlardan birisi ise, Muazzez Abacı ve Manga grubunun solisti Ferman Akgül'ün yaptığı Duman grubunun 'Beni Yak Kendini Yak' şarkısındaki düetleri oldu. 





Gecenin 'En'lerinden biri de Aleyna Tilki ile yaşandı. Lady Gaga'nın 'Applause' şarkısını seslendiren Aleyna, 'Allı Turnam' ve 'O Sen Olsan Bari' şarkılarını da beraberinde seslendirdi. İşte dinleyenlerine bu gecede müthiş anlar yaşatan Aleyna'nın performansı:






Yılın En İyi Komedi Dizisi ödülünü ise Güldür Güldür ailesi aldı. Ödülü Yılmaz Erdoğan takdim etti. Ekip ödüllerini alırken, izleyenlere oldukça komik ve keyifli anlar yaşattı:





Geceye damga vuran anlardan birisi de 'En İyi Yarışma Programı' kategorisinde Survivor programı ile ödül alan Acun Ilıcalı'nın anları oldu. Hem güldüren hem duygulandıran Acun Ilıcalı o anları şöyle ifade etti:





Azerbeycanlı Röya ise, performansıyla gecenin en unutulmazlarından biri oldu:





Harun Kolçak'ın Altın Kelebek Ödülü'nü alan Eşref Kolçak ise törende herkese oldukça duygusal anlar yaşattı: 





Bu sene yeni eklenen ve ilk kez bir ödül olan 'En İyi Youtuber/Instagrammer' ödülünü ise Enes Batur aldı:







HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR