Paok Ajax maçı Hangi Kanalda? Saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Yunanistan ekibi Paok ile Hollanda devi Ajax karşı karşıya geliyor. Futbol severler Paok Ajax maçının saatini ve kanalını araştırmaya başladı. Paok Ajax maçı ne zaman, hangi kanalda? Sizler için araştırdık...

Paok Ajax maçı Hangi Kanalda? Saat kaçta?
Yayın Tarihi: 6.08.2019 15:19:00

Şampiyonar Ligi 3. ön eleme turunda Paok ile Ajax kozlarını paylaşıyor. 3. ön eleme turu ilk maçında Paok, evinde Ajax'ı ağırlıyor. Futbol severler, Paok - Ajax maçının detaylarını öğrenmeye çalışıyor. Paok Ajax maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Bu sorular yanıt arıyor.

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak isteyen Paok ve Ajax, 3. ön eleme turunda karşılaşıyor. Zorlu 90 dakikanın sonucunda hangi ekip rövanşa avantajlı gidecek? Belli olacak. Paok Ajax maçının detayları haberimizde...

PAOK AJAX MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?


Paok - Ajax, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı, 6 Ağustos Salı günü saat 20:00'da başlayacak. Paok Ajax maçının Türkiye'de yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı ancak mücadele, Nesine.com platformu üzerinden şifresiz olarak nesine üyelerince izlenebilecek. 

PAOK AJAX MAÇI KİM KAZANIR? EŞLEŞMEDE AJAX FAVORİ

Paok Ajax eşleşmesinin ilk maçında Paok mu yoksa Ajax mı avantajlı bir skor elde edecek? Eşleşmenin favorisi olarak Ajax ön plana çıksa da Yunanistan ekibi Paok da büyük bir sürpriz yaparak Şampiyonlar Ligi'ne katılım yolunda play-off potasına girmek istiyor. Paok Ajax maçı bu akşam 20:00'da ve Nesine.com üzerinden yayınlanacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR