Paranızı Vakıfbank'tan alacaksınız! Emekli başına 20000 TL ödenecek!

Paranızı Vakıfbank'tan alacaksınız! Emekli başına 20000 TL ödenecek! 

Paranızı Vakıfbank'tan alacaksınız! Emekli başına 20000 TL ödenecek!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 10:45:00

Vakıfbank emekli maaşı alanlar için yeni bir duyuru yaptı! Vakıfbank emekli maaşı hesabı olan tüm emekliler için ay sonuna kadar 20.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. Vakıfbank daha önce kendi bankasından emekli maaşı alan ve bu maaşları ile ödemeler yapan herkes için duyuru yaptı. Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız ve bu maaşınızı Vakıfbank aracılığı ile alıp kredi kullanmak istiyorsanız hem yüksek limitli hem de düşük limitli kredilerden en düşük faizlerle yararlanabilirsiniz. 

VAKIFBANK EMEKLİ KAMPANYASI DETAYLARI NEDİR? 

Vakıfbank yaptığı yeni açıklamada emekli maaşlarını kendi bankasından alan kişilere destek olacağını açıkladı. Vakıfbank yaptığı yeni açıklama ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere destek verecek. Acil ihtiyacınızın olması ve kredi notu ve düşük faizli Vakıfbank emekli kredisi kullanmak için bu bankada hesabınızın olması ve emekli maaşını yine Vakıfbank üzerinden almanız gerekmektedir. Vakıfbank emekli maaş hesaplarına göre kredi alacak kişilere 3 ay ertelemeli olarak işlem yapacaktır. En yakın banka şubesinden ve mobil uygulamalardan da kredi başvurusu yapabilirsiniz. 

20000 TL ÖDEME NE KADAR VADE OLACAK?

20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi vadesi 36 ay vadeye kadar uzayabilecektir. Bu şekilde kredi başvurusu yapabileceksiniz ve nakit almak için bu kredileri dilediğiniz zaman kullanabileceksiniz. 20 bin TL ve 36 ay vadeye kadar kredi ödemesi yapacak olan kişiler 20 bin TL krediyi en yakın banka şubesinden de işlem yaparak kullanabilirler. Emekli maaşınızı Vakıfbank üzerinden alıyorsanız hemen onay alabilirsiniz ve bu kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz. 36 ay vade yerine daha düşük vadeleri de seçebilirsiniz. Ayrıca 20 bin TL üzerinde kredi başvurusu yapacak olan kişilere de banka 100 bin TL'Ye kadar kredi ödemesi vermektedir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR