PARTİLERİN VAZGEÇİLMEZ RENGİ SİYAH!

Asaletin simgesi ve zarafetin iddialı temsilcisi “siyah” yılın rengi!

PARTİLERİN VAZGEÇİLMEZ RENGİ SİYAH!
Yayın Tarihi: 19.12.2019 15:28:00

Sınırsız kullanım alanıyla her türlü ortamda rahatlıkla tercih edilebilen renk; özellikle ofis, arkadaş, aile gibi üst üste partilerin düzenlendiği yılbaşı dönemlerinde yoğun ilgi görüyor. Partilere hazırlanan her yaştan kadın ve erkeğin kıyafet kombinini oluşturan Siyah renk; şıklığı, spor giyimle buluşturarak her türlü ortama ayak uyduruyor ve zamansızlığıyla gelip geçici renk trendlerinin de galibi oluyor. 

DEFACTO SİYAHI İLE YILBAŞI PARTİSİNİN YILDIZI OL 



Yeni yıl beraberinde art arda gelen partileri getiriyor; ofiste, evde ve diğer parti mekanlarında yeni yılı karşılayacak olanlar, katıldıkları partide tarzı ile fark yaratmak istiyor. Defacto’ nun yeni sezon için oluşturduğu ve siyah renk ile buluşturduğu spor-şık tasarımlar her yaştan kadın ve erkeğin beğenisini kazanıyor ve particiler geceye DeFacto ile hazırlanıyor. 




Soğuk mevsimde spor stiliyle muhteşem görünmek isteyen kadınlar ve beyler için DeFacto, 2019-2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu beğeniye sundu. Siyah rengin ağırlıklı olduğu koleksiyonda bluzlerden gömleklere, elbiselerden eteklere, slopetlerden pantolonlara kadar birçok alternatif yer alıyor.  Sonbahar ve kış arasındaki dengeyi kurarak mükemmel şıklığı sağlıyor. 


Rahat bir görünüm ve kış stili isteyen kadınlar ve beyler için özel olarak hazırlanan koleksiyon tüm DeFacto mağazalarında ve   www.defacto.com.tr online mağazasında.  

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR