Pavelsmirnova İle Macera Dolu Özel Bir Röportaj

Herkes gibi değil,daha sıra dışı ve farklı. Yaşadığı hayatsa, bizimkisi ne? diye sorgulayacağımız bir yaşam tarzıyla dikkatleri üzerine çekmiş. Bizler aşağıda şehrin sıkıcılığı ve stresi ile harmanlanırken, o yukarıda tek ve huzurla bizi seyrediyor. İllegal mi, legal mi bilemem ama bu çocuk çılgın

Pavelsmirnova İle Macera Dolu Özel Bir Röportaj
Yayın Tarihi: 27.11.2018 14:18:00

Bu tür zorlu  bir maceraya atılmanda ki etkenler nelerdir? Yeteneğini nasıl keşfettin?



Şehir baya sıkıcı geliyor. Bu tür sıkıcılıkta eğlenmeye ihtiyaç duyuyorum ve bu tür eylemleri yapmaktan hoşlanıyorum. Yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Küçükken mahallemizde inşaat vardı ve oraya topum kaçmıştı, topu almak için inşaata tırmanırken böyle bir yeteneğim olduğunu keşfettim. Bu riskli hobiye eyilimim varmış diye düşünerek yoluma devam ettim.

Günde kaç saat antreman ölümden dönmen  için yeterli?

Her gün saatlerce antreman yapmak yok. Bu işte teknik ve beceri gerekiyor. Mentaliteyi çözüğün zaman her şeyi yapabilirsin, olay tamamen sende, kendine güvenin tam olması gerekiyor. Yanlış bir karar veya davranışta bile yüzde 1 ihtimal bile seni ölüme götürebilir. Bunun bilincinde olarak teknikleri iyi uyguluyorum.

Güvenlik tedbiri almamakla hata yaptığını düşünüyor musun?



Kesinlikle düşünmüyorum, çünkü güvenlik tedbiri alsam yaptığım işten haz alamam yani bir anlamı kalmaz.

Tırmanışların esnasında başına kazalar geldi mi? Hiç unutmadığın kalıcı bir hasar bırakan olayın oldu mu?

Bostancıda, Perili köşkten inerken ayağım kaymıştı ve 10 metreden,3. Kattan aşağıya düştüm. Dizim ve kafa bölgem yarılmıştı. İki tarafta da izleri hala vardır.

Yaralanmalar sonucu bu macerayı bırakmayı hiç düşündün mü?

Düşünmedim, çünkü düşmeler ve yaralanmalar bana daha fazla haz veriyor ve hedefime ulaşmam için beni daha çok tetikliyor. Azmimin sonucunu alacağımı düşündüm.

Her seferinde ölümle burun burunasın. Azrail ile arkadaş olmak nasıl bir duygu?



Azrail kankam diyebilirim. Azrail ile beraber şehre, aşağıya bakıyoruz.

Gizlice izin almadan tehlikeli yerlere çıkıyorsun. Bu sizin başını hiç belaya soktu mu?

Bir defasında savcılıktaydım ve savcı ile bir süre sonra arkadaş oldum ve aslında onunda içinde bu tür bir arzu varmış, yaşadığım duyguyu anlayabiliyordu ve yaptığım hobiye saygı duydu.

Hobinden bir gelir elde ediyor musun?

Elbette ediyorum. Para kazanmasaydım bu hobi biraz daha zor olurdu benim için para kazanmamda ayriyetten beni daha çok teşvik ediyor.

İleride işini geliştirip yapmak istediğin  daha heyecanlı aktiviteler var mı?


Assassin’s Creed: Revelations oyunu İstanbula geliyor ve bu eğer film olursa  bu filmde yer almak istiyorum. En büyük hayalim bu diyebilirim.

Ezhel’in  “pavyon”  kllibinde yer aldın. Hobini mesleğe çevirmende büyük rol oynadığını düşünüyorum. Bu klipten sonra mesleğin açısından ne gibi büyük bir rol oynadı?

Benim için güzel ve eğlenceli bir aktivite oldu. İki günlük muhteşem bir çekim oldu. Daha önce yapıyordum ve benim için ekstra bir farklılık olmadı.

Bu tehlikeli sporda gençlere tavsiyen nedir?

Gerekli tedbiri, özgüveni ve alt yapınızın olması gerekiyor. Eğer bunlar sizde yoksa hiç bu işlere kalkışmayın benden size tavsiyem yoksa açık sözlü olmak gerekirse ölürsünüz.

Özel hayatta tehlike sever misin?



Tehlikenin her alanını çok seviyorum. Tehlike, dopamin sıvısını arttırıyor. Bu da daha tehlikeli şeyleri yapmamı daha çok tetikliyor diyebilirim.

Herhangi bir şeye fetişliğin var mı?

Daha önce fark etmedim hiçbir şeye yok.

Türkiye’de adrenalin dolu bir dizide veyahut filmde rol almak ister misin?

Zaten şuan da hali hazırda bir dizide  oynuyorum.

Tek eşli misin?



Kadınlar daha çok ilgi alanıma girdikleri için onlara karşı bir duygu besliyorum yani evet tek eşliyim. Erkek ve kadınların hemcinsleri ile ilişki yaşamalarına olumlu bakmıyorum ve saçma buluyorum.

Çukur dizisinde oynamayı ister misin?

Evet hem de çok isterim. Hayallerime atılan bir adım olarak görüyorum.
 
Hangi yüksek binada seks denemek istersin?

Trump Tower binasının tepesinde manzaraya, beton yığınına karşı seks yapmayı çok isterim.

Hobinde olduğu gibi seks hayatında da tehlike sever misin?

Normal hayatta olduğu gibi seks hayatımda da tehlike olmadan olmaz. Tehlike insana daha fazla haz aldırdığı için zevkimin de farklı ve daha tutkulu olmasını elbette isterim.  Her türlü tehlikeye ve sekse açığım diyebilirim.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR