Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni oyuncusu Ekin Mert Daymaz kimdir? Nereli kaç yaşında

TRT1'in çok sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz dahil oldu. Peki Ekin Mert Daymaz kimdir? Nereli kaç yaşında? İşte detaylar...

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni oyuncusu Ekin Mert Daymaz kimdir? Nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 4.03.2019 11:51:00

TRT1'in iddialı dizisi Payitaht Abdülhamid 3 sezondur cuma akşamları ekranlara gelyor. her bölümüyle çok konuşulan Payitaht Abdülhamid, oyuncu kadrosunu geliştirmeye devam ediyor.

Her bölümüyle merak uyandıran Payitaht Abdülhamid'e yeni bir isim daha dahil oldu.

Oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Payitaht Abdülhamid'e son olarak genç oyuncu Ekin Mert Daymaz dahil oldu. Peki Ekin Mert Daymaz kimdir? Nereli kaç yaşında? İşte detaylar...




Peki Ekin Mert Daymaz kimdir? Nereli kaç yaşında?

Ekin Mert Daymaz, 2 Aralık 1990'da Hollanda'da dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi'nde Fitness ve Antrenörlük üzerine eğitim almıştır. Ekin Mert Daymaz, 2013 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılarak üçüncü olmuştur. Ümit Çırak, Ayşegül Aydın ve Dolunay Soysert gibi başarılı isimlerden oyunculuk dersleri almıştır. 2014 yılında Not Defteri adlı dizide Egemen karakteri ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

2015 yılında da Çilek Kokusu adlı dizide Volkan karakterine hayat veren Mert Ekin Daymaz, ardından 2016 yılında yayınlanan “Hayat Sevince Güzel” adlı dizide Savaş karakterini canlandırmıştır.

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Ağlama Anne dizisinde Mert karakterine hayat veren Ekin Mert Daymaz, 1.87 metre boyunda, 75 kilo ve Yay burcudur. 

Şimdi de TRT1'in rekortmen dizisi Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna dahil olan Ekin Mert Daymaz, diziye 77. bölümden itibaren "Arif" karakteriyle katılacak.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR