Pazartesi, Akbank'a gidenler yaşadı! Banka 18 yaş üzeri herkes için duyurdu! 50 bin TL ödenecek

Pazartesi, Akbank'a gidenler yaşadı! Banka 18 yaş üzeri herkes için duyurdu! 50 bin TL ödenecek. Detaylar haberimizde...

Pazartesi, Akbank'a gidenler yaşadı! Banka 18 yaş üzeri herkes için duyurdu! 50 bin TL ödenecek
Yayın Tarihi: 14.10.2023 10:00:00

18 yaş üzerinde olan tüm vatandaşlar için pazartesinden itibaren başlatılacak yeni kampanyada Akbank 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi ödemesi vereceğini açıkladı. Akbank yapmış olduğu bu yeni kampanya ile birlikte nakit ihtiyacı olan ve kredi kullanacak olan tüm bireysel müşteriler için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri yapacağını açıkladı. Akbank tarafından başlatılan bireysel tüketici kredisi kampanyasında özellikle banka müşterisi olup Kredi kullanacak olan vatandaşların Akbank direkt uygulamasını kullanarak da şubelere gitmeden işlemleri gerçekleştiriyor.

PAZARTESİ BAŞLAYACAK

Akbank pazartesi günü başlatacağı ve ay sonuna kadar devam edecek olan düşük faizli kredilerde 50.000 TL kredi ödemesi vermesi halinde 12 ay vadeli 24 ay vadeli ve 36 ay vadeli Kredi ödeme tablosu oluşturarak vatandaşlara bireysel kredi kullandırmaktadır. Akbank 50.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesinden faydalanmak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirilecek olan bu Kredi kampanyasında uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri hesaplara yatırılır ve onaylanan bu krediler aynı gün içinde kullandırılır.

7 GÜN 24 SAAT ÖDEME

Akbank yapmış olduğu yeni bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşların banka müşterisi olması halinde Akbank direkt uygulaması üzerinden de 7 gün 24 saat Kredi işlemlerini gerçekleştirebileceğini ve bu işlemleri hemen aynı gün içinde kullanabileceğini açıkladı. Akbank ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsunuz bankanın güncel internet sitesine girerek buradaki faiz oranlarını öğrenerek aynı zamanda kullanacağınız kredilerde aylık taksit miktarını da hesaplayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR