Pazartesi emekliye müjde geldi, TC kimlik numarasına göre ödemeler verilecek!

Pazartesi emekliye müjde geldi, TC kimlik numarasına göre ödemeler verilecek!

Pazartesi emekliye müjde geldi, TC kimlik numarasına göre ödemeler verilecek!
Yayın Tarihi: 5.11.2023 18:15:00

Türkiye'de emekli vatandaşlar, uzun bir süredir maddi sıkıntılarla mücadele ediyorlardı. Ancak geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen 5 Bin TL'lik ikramiye müjdesi emeklileri sevindirmişti. Bu müjde, SSK, Bağkur ve memur emeklilerine bir defaya mahsus olmak üzere verilecek ve emeklilerin ekonomik durumuna olumlu bir katkı sağlayacak.

Ancak müjde burada bitmiyor. Garanti BBVA, emekli maaşlarını kendi bankasına taşıyan emekli müşterilere muazzam bir promosyon teklifi sunuyor. Emeklilere gelecek olan 5 Bin TL ikramiye, artık Garanti BBVA ile çalışan emekliler için sadece başlangıç noktası. Banka, emekli müşterilere 12.350 TL değerinde promosyon ödemesi yapmayı taahhüt ediyor. Bu özel teklif, emeklilerin ekonomik sıkıntılarına rahat bir nefes aldıracak gibi görünüyor.

Garanti BBVA'dan gelen bu dev promosyon teklifi, emeklilerin maddi durumlarını iyileştirmenin yanı sıra, banka ile uzun vadeli bir ilişki kurma fırsatı da sunuyor. Emekliler, bankayla 3 yıl boyunca çalışmayı taahhüt ettiklerinde düşük faizli kredi fırsatlarından da yararlanabilecekler. Bu, emeklilere hem finansal güvence hem de geleceğe dönük planlar yapma imkanı sunuyor. Türkiye'deki emekliler için Kasım ayı oldukça umutlu bir döneme dönüşüyor. Hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 5 Bin TL ikramiye hem de Garanti BBVA'dan gelen 12.350 TL promosyon teklifi, emeklilerin finansal durumlarını iyileştirme fırsatı sunuyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR