Pazartesi gününden sonra PTT'ye gidecekler dikkat! TC kimlik ile başvuru yapılması gerek!

Pazartesi gününden sonra PTT'ye gidecekler dikkat! TC kimlik ile başvuru yapılması gerek!

Pazartesi gününden sonra PTT'ye gidecekler dikkat! TC kimlik ile başvuru yapılması gerek!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 16:15:00

Pazartesi gününden sonra PTT şubelerine giderek nakit ihtiyacı olup Kredi başvurularında bulunacak olan vatandaşlar artık Sadece TC kimlik ile birlikte başvurularında gerçekleştirerek 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz ödeme alabilecek. PTT üzerinden başlatılan yeni bireysel tüketici kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olup ihtiyaç kredisini hızlı bir şekilde kullanacak olan vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte verilecek olan bu kredilerde 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturuluyor. PTT yapmış olduğu bu Kredi kampanyasında ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin özellikle de Banka hesabı olması durumunda işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceğini de açıkladı ve Kredi notu düşük olan kişilerde bu kampanyaya katılarak 50.000 TL kredi kullanabileceğini duyurdu.

50000 TL KREDİ 

PTT acil ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilerin özellikle diğer bankalarda başvuru yaptıktan sonra hep Kredi notu düşük diye onay alamayan vatandaşların da bu banka üzerinden 50.000 TL ödeme alabileceğini açıkladı. PTT ve aktif Bank aracılığı ile birlikte nakit ihtiyacınızın olması durumunda işlemlerinizi 50.000 TL olarak yapmak istiyorsanız PTT şubelerine giderek sadece kimliğinizle birlikte artık başvurunuzu yapabilecek ve gelir belgesiz 50.000 TL kredi kullanabileceksiniz.

PTT VERECEK

PTT üzerinden başlatılan bu bireysel tüketici kampanyasında özellikle de nakit ihtiyacı olup Kredi işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirecek olan vatandaşların cep telefonları üzerinden SMS atarak da bankalara veya PTT şubelerine gitmeden onay alıp almadıklarını görebilmektedirler. 50 30 numarasına PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı da yazarak bu mesajı göndermeniz halinde aktif Bank aracılığı ile birlikte bireysel kredi kampanyasına katılabilecek ve ihtiyaç kredinizi hızlı bir şekilde kullanabileceksiniz.

EMEKLİLER DE BAŞVURU YAPABİLİR

PTT ihtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili detaylı bilgileri PTT'nin resmi internet sitesi üzerinden de öğrenebilirsiniz. özellikle emekli olan vatandaşlar emekli maaşı hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri halinde yüksek limitli emekli kredisi kullanabiliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR