Pazartesi Sabah 9:00'da IBAN Numarasına 10 Bin TL Yatacak

Pazartesi Sabah 9:00'da IBAN Numarasına 10 Bin TL Yatacak

Pazartesi Sabah 9:00'da IBAN Numarasına 10 Bin TL Yatacak
Yayın Tarihi: 24.09.2023 19:03:00

Gelir belgesi talep etmeyen bu kredi fırsatları sayesinde, düşük faiz oranlarıyla hızlıca 10.000 TL nakit destek alabilirsiniz. Başvurularınızı özel bankaların internet bankacılığı uygulamaları üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz, böylece banka şubelerine gitme zorunluluğu ortadan kalkar.

Akbank ile 10.000 TL Kredi:

Akbank, aynı gün içinde nakit ihtiyacınızı karşılamak için SMS ile kredi başvurusu fırsatı sunmaktadır. "KREDI TC KIMLIK" yazarak 44 25 numarasına mesaj göndermek yeterlidir. Akbank, uygun koşullara sahip müşterilere 36 ay vadeli kredi olanağı sunmaktadır. Akbank Direkt uygulamasını kullanarak da hızlıca başvuruda bulunabilir ve onaylanan krediyi kendi hesabınıza aktarabilirsiniz.

Denizbank ile 10.000 TL Kredi:

Denizbank müşterileri için de SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapma şansı vardır. Başvurunuzu "Kredim TC KIMLIK" yazarak 32 80 numarasına mesaj atarak tamamlayabilirsiniz. Banka, onay alan başvuruları hızla işleme koyar ve aynı gün içinde kredi imkanı sağlar. Denizbank internet bankacılığı uygulaması üzerinden de başvuru yapabilir ve onaylandığında krediyi hemen hesabınıza aktarabilirsiniz.

Garanti BBVA ile 10.000 TL Kredi:

Garanti BBVA, sigortalı çalışan müşterilere özel bir kredi kampanyası sunar. 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için başvurularınızı mobil uygulama veya internet şubesi üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuzun sonucu banka tarafından 5 dakika içinde bildirilir. Onaylanan krediyi kullanmak isteyenler için 3 ay erteleme seçeneği de mevcuttur.

İş Bankası ile 10.000 TL Kredi:

İş Bankası da sigortalı çalışanlara özel olarak 10.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunmaktadır. Başvurularınızı İş Bankası'nın resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden rahatça yapabilirsiniz. Başvurunuz, kredi notunuza bağlı olarak hızla işleme alınacak ve uygun koşullara sahipseniz hemen onaylanacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR