Pedro ve Süt röportajının arkasında duygusal müzik konulması gündem oldu

Ensest ve açık cinsel ilişki yaşayan Pedro ve Süt yaptıkları paylaşımlarla tepki görüyordu. İkili ile Armağan Çağlayan bir röportaj gerçekleşti. Röportajda arka fono konulan duygusal müzik tartışma yarattı.

Pedro ve Süt röportajının arkasında duygusal müzik konulması gündem oldu
Yayın Tarihi: 20.08.2023 15:20:00

Yaptıkları cinsel içerikli paylaşımlarla sosyal medyada gündem olan Süt ve Pedro lakablı iki sevgili Armağan Çağlayan'ın Gör Beni adlı programına katıldı. Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan çift yine gündem olmayı başardı.

Programın tanıtım videosunda Pedro takma isimli şahsın üvey annesiyle cinsel içerikli videolar çektiğini söyleyen sahneye konulan duygusal müzik sosyal medyada tartışma yarattı.


OnlyFans adlısitede cinsel içerikler üreten, Twitter'da ise çocuk parkında yaptıkları paylaşımlarla tepki çeken açık ilişki yaşadıklarını söyleyen Süt ve Pedro, Gör Beni adlı programa katıldı.
Sosyal medya tepki çeken çift yine gündemde kalmayı başardı. Youtube kanalında Gör Beni adlı program yapan ve gündemdeki isimleri ağırlayan Armağan Çağlayan'ın bu ayki konuğu Süt ve Pedro idi. 

Paylaşımları ve açıklamaları ile sürekli olarak taratışma yaratan çifte bu sefer Çağlayan'ın tanıtım videosu da yardımcı oldu. Gazeteci Armağan Çağlayan'ın Gör Beni adlı programını tanıtımında 
Pedro'nun üvey anneis ile çinsel içerikli videolar çektitğini söylediği sahneye konulan duygusal müzik sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Twitter'da kullanıcılar "Şaka mı yapıyorsunuz. Bu cümlelere duygusal fon müziği koymanızdaki amaç nedir?" "Adam anneisyle 3'lü yaptığını söylüyor bunun neden tepki görmemesi gerektiğini savunuyor ve buna duygusal müzik koyuluyor" yorumları yapıldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR