Phoenix Suns, Yaz Dönemi İçin John Collins ve Malcolm Brogdon'u Hedefliyor

Phoenix Suns, Yaz Dönemi İçin John Collins ve Malcolm Brogdon'u Hedefliyor

Phoenix Suns, Yaz Dönemi İçin John Collins ve Malcolm Brogdon'u Hedefliyor
Yayın Tarihi: 17.06.2023 20:34:00

Phoenix Suns, yaz dönemi için güçlendirme planları yapıyor ve gözünü John Collins ve Malcolm Brogdon'a dikti. Takımın başına Frank Vogel'ı getirmesinin ardından Devin Booker ve Kevin Durant'ın etrafına daha fazla yetenek eklemek isteyen Phoenix Suns, iki önemli isimle ilgileniyor.

Yahoo Sports'tan Jake Fischer'ın haberine göre Suns, yaz dönemi için John Collins ve Malcolm Brogdon'u takip ediyor. Ancak belirtilen habere göre Suns'ın bu iki oyuncuyu kadrosuna katmak için Chris Paul'ün yıllık 30 milyon dolarlık kontratını kabul edecek bir üçüncü takım bulması gerekebilir.

Chris Paul ile yollarını ayırmayı düşünen Phoenix Suns hakkında son haberlere göre, Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers gibi iki takımın da ilgisi olduğu belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezonu Boston Celtics'te geçiren Malcolm Brogdon'un devam eden iki yıllık bir kontratı bulunmaktadır. John Collins'in ise Atlanta Hawks ile üç yıllık bir kontratı bulunmakta ve son yılı oyuncu opsiyonlu olarak belirlenmiştir.

Phoenix Suns, John Collins ve Malcolm Brogdon gibi yetenekli oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyerek önümüzdeki sezon için güçlü bir takım oluşturmayı planlıyor. Bu hamleler, takımın şampiyonluk potansiyelini artırmayı amaçlayan bir stratejinin bir parçası olarak değerlendirilebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR